Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Νέο βιβλίο του π.Διονυσίου Ταμπάκη. "Εκεί θα δεις όλον τον Παράδεισο"

Εκεί θα δείς όλον τον Παράδεισο... Θά τόν διακρίνεις σε ένα φιλί, σε ένα χαμόγελο, σε μιά ματιά και μέσα στή διάφανη, λες, κοιλιά μιας μέλλουσας μητέρας, όπου ένα τόσο δα μωρό φωλιάζει, ζει και μεγαλώνει...

Η καρδούλα του από την πρώτη στιγμή χτυπά, ώσπου......ώσπου νά γεννηθεί! Καί νά μας δείξει για άλλη μιά φορά τον Παράδεισο: στο φιλί του, στο χαμόγελό του, στη ματιά του...
Οκτώ σηµερινές και τόσο πραγµατικές ιστορίες µας εµπιστεύεται µε πολλή αγάπη ο πατήρ Διονύσιος Ταµπάκης.
Μετά από κάθε ιστορία µας καταθέτει και ένα εμπεριστατωµένο, επιστηµονικό υπόβαθρο σχετικά µε τις αµβλώσεις: τι είναι καί τι σηµαίνουν για την Ιστορία του κόσμου και για την στατιστική, για την κοινωνία γενικά, για τη χώρα µας ειδικά, αλλά και για την προσωπική µας πορεία στη ζωή. Και, στο τέλος του βιβλίου, θα βρούµε έναν µικρό, πρακτικό οδηγό για τη γυναίκα, που θέλει παρά τις αντιξοότητες να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της.
Από την στοργική ματιά του πατρός Διονυσίου έχουμε στα χέρια μας για άλλη µια φορά ένα πολύτιµο και πολυεπίπεδο βοήθηµα αγάπης και έναν ύμνο στην αξία της μητρότητας!
To βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ένα εμπεριστατωμένο κείμενο της πρεσβυτέρας Βαρβάρας Μεταλληνού, καθώς και παρουσίαση φορέων όπως ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ΑΓΚΑΛΙΑ στην Αθήνα και το Σπίτι της Μαρίας στη Θεσσαλονίκη που προσφέρουν πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη στις ανύπανδρες μητέρες.
Στο επιστημονικό μέρος συνέβαλε ο γυναικολόγος δρ. Βασίλειος. Μπέλλιος. Χαρίστε αυτό το βιβλίο στα παιδιά των τελευταίων τάξεων του Λυκείου, στους νέους και νέες αλλά και σε όσους προβληματίζονται με μια νέα εγκυμοσύνη. Ίσως σωθεί ένα παιδί!

για το βιβλίο...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...