Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γιωργός Τράγκας: Διαλέξτε το λιγότερο κακό. Είναι στο χέρι σας

Διαλέξτε το λιγότερο άσχημο, δαιμονικό, αντιπαραγωγικό, ανθελληνικό... Αντίο Αλ6(66)! Θα σε θυμόμαστε σαν ψεύτη


«Αυτή την Κυριακή θα «μιλήσει» ο ελληνικός λαός» είπε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Ένα Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, αυτός ο πληγωμένος λαός ώστε να τιμωρήσει όσους του είπαν ψέματα και πρόδωσαν την πατρίδα μας. «Η Βαστίλη του ψέματος πέφτει» είπε χαρακτηριστικά ο έγκριτος δημοσιογράφος ρίχνοντας τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική του συμμορία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτή την Κυριακή μια ταραγμένη περιοχή, μια ταπεινωμένη φυλή ψηφίζει. Αυτή την Κυριακή μια αποικία ψηφίζει. Η φυλή, το ιστορικό Έθνος μας ψηφίζει για το Ευρωκοινοβούλιο, τις περιφέρεις και τους δήμους. Μια ταπεινωμένη φυλή πάει στις κάλπες. Ότι σπείρουμε θα θερίσουμε, όπως συνέβη και στο παρελθόν. Διαλέξτε το λιγότερο κακό. Είναι στο χέρι σας. Διαλέξτε το λιγότερο άσχημο, δαιμονικό, αντιπαραγωγικό, ανθελληνικό. Δεν έχει μεγάλη σημασία αν θα φύγει μέσα στον Ιουνίου ή το φθινόπωρο.

Όλα δείχνουν ότι φεύγει ο απριλιανός κλώνος. Όλες οι μετρήσεις των εταιριών, των δημοσκόπων, του πεζοδρομίου, του καφενείου, του νησιού, του χωριού, όλες δείχνουν ότι φεύγει. Όλα δείχνουν ότι φεύγει μετά από τόσα ψέματα, τόση καταστροφή. Και θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της μεταπολίτευσης αν βγάλει η κάλπη ότι μένει. Αν δεν πάει για εθνικές εκλογές τον Ιουνίου θα φύγει μετά τα μπάνια και με διπλάσια διαφορά από ότι βγάλει τώρα η κάλπη.»Στη συνέχεια ο έγκριτος δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

«Πέρασε ισοπεδωτικά πάνω από την ελληνική κοινωνία, την εξαπάτησε και πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει. Ερήμην των Ελλήνων πολιτών προέβη σε αντεθνικές προδοσίες. Κανείς δεν αποφασίζει να πουλήσει την Μακεδονία και το Αιγαίο. Να πουλήσει την χώρα ερήμην του λαού της είναι πολιτικό έγκλημα.

Από τη Δευτέρα το πρωί σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα και με μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Τσίπρας μας τελείωσε. Πολύ ψεύτης, ικανότατος στην παραπλάνηση, εξαπάτηση, ημιαγράμματος. Καλό ταξίδι! Καληνύχτα στο Μαξίμου!

Απαιτείται πολιτική αλλαγή. Η Βαστίλη του ψέματος πέφτει. Ο Τσίπρας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές. Αυτή την Κυριακή έρχεται η απαλλαγή, το πρώτο μεγάλο βήμα. Φεύγουν, η Βασίλη πέφτει. Η Βαστίλη του ψέματος, των εθνοτερμιτών πέφτει. Έρχεται η Μακεδονία στις κάλπες. Έρχονται τα ξεχασμένα νησιά στις κάλπες. Έρχονται τα χώματα μου, η ήπειρος, στις κάλπες, τα Γιάννενα, η Κρήτη η λεβεντογέννα. Αντίο Αλέξη! Θα σε θυμόμαστε σαν ψεύτη, σαν έναν μεγάλο ψεύτη που εξαπάτησε την πίστη μας στο πόλεμο κατά του μνημονίου, που υφάρπαξε την ψήφο μας με το «go back madam Merkel» και διώχνοντας την κυβέρνηση Σαμαρά με πλήθος συκοφαντιών και ψεμάτων.

Εσένα πια δεν σε πιστεύουν οι περισσότεροι παρά έστω και την τελευταία στιγμή αμολάς ψέματα ολκής. Πρόκειται για διεθνή πολιτικό απατεώνα. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Μητσοτάκη αλλά εσύ κάηκες. Είσαι αναξιόπιστος και εγκληματίας κατά του Έθνους λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών. Προσέξτε την Κυριακή πάρα πολύ. Ψηφίστε το λιγότερο κακό. Αποφύγετε ανθρώπους που μας παραπλάνησαν, που ψήφισαν Πρέσπες. Σαρώστε τους με την περιφρόνησή σας. Όσοι σας πλήγωσαν, όσοι έφεραν περισσότερη δυστυχία και μελαγχολία. Θα πάμε ήρεμα, ψύχραιμα συντεταγμένα και ότι βγάλει η κάλπη θα είναι σεβαστό.»

https://www.crashonline.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...