Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Σύνοδος ΝΑΤΟ: Εννιά Πρώτες Κυρίες και ένας Πρώτος Κύριος -Ο σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου

Για πρώτη φορά η Μελάνια Τραμπ στην οικογενειακή φωτογραφία με τις Πρώτες Κυρίες στις Βρυξέλλες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ, η σύζυγος του
Ερντογάν και η οικοδέσποινα του Βελγίου, μεταξύ άλλων, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αυτός όμως που προκάλεσε τα βλέμματα ήταν ο θηλυπρεπής Πρώτος Κύριος (αντί κυρίας) του Λουξεμβούργου, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος συνόδευε τον ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
 

Ο Ντεστενέ στάθηκε χαμογελαστός ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες διεκδικώντας τη δική του θέση στην Νατοϊκή οικογένεια των φονιάδων.
 

Από τα αριστερά φαίνεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριγκίτε Μακρόν, στην παρθενική της εμφάνιση, η Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου, η Ίγκριντ Σολύλερουντ, σύντροφος του Γιενς Στόλτενμπεργκ, η σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία Μότζα Στρόπνικ, η Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και ο ομοφυλόφιλος Πρώτος Κύριος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.

Αυτή είναι η Δύση. Αυτή είναι οικογένεια των Νατοϊκών φονιάδων.http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8036.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...