Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB

Λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τραμπ με την CIA και την NSA καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες
προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει να έχει γίνει και η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του. Οι Ρώσοι πράκτορες έχουν γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του.
Το ρωσικό εθνικό συμβούλιο ασφαλείας εξουσιοδότησε  ιδιωτική μισθοφορική εταιρία και χρησιμοποιώντας την «Air Monarch» με επτά ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ μετακίνησε «ειδικούς πράκτορες» στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, για την διαφύλαξη της  ζωής του Ν.Τραμπ και της οικογενείας του.

ttaa2
Πρόκειται για την εκτέλεση της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρεία  που εδρεύει στη Μόσχα με το όνομα RSB-Group, η οποία επέτυχε  την περασμένη εβδομάδα ειδική συμφωνία με τον εκλεγέντα πρόεδρο Ν.Τραμπ  για την «προστασία του ιδίου, της οικογένειας του  και της περιουσίας του» από την «δαιμονική παγκόσμια ελίτ» που επιδιώκει να τον καταστρέψει.


Δύο  ανώτεροι σύμβουλοι του προέδρου Τραμπ, ο πρώην Γερουσιαστή Τζακ Κίνγκστον και ο  σύμβουλος επί θεμάτων πετρελαίου Carter Page, πραγματοποίησαν την συμφωνία αυτή με ανώτερους αξιωματούχους της ρωσικής εταιρείας.
Οι πρώην γερουσιαστές Κίνγκστον  και Κάρτερ συναντήθηκαν κατ “ιδίαν με τον γενικό διευθυντή της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας  RSB Oleg Krinitsin, επικυρώνοντας  όλες οι λεπτομέρειες .
Ο όμιλος RSB διαθέτει δυνάμεις σε όλο τον κόσμο μαχόμενος στον  αγώνα κατά ισλαμιστών τρομοκρατών σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Η Ρωσική εταιρεία θα διασφαλίζει από εδώ και στο εξής  την ασφάλεια του νέου Αμερικανού προέδρου,  ο οποίος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους πράκτορες της διαβόητης μυστικής υπηρεσίας της CIA αλλά και της NSA.   
Εκτός από την «κύρια / αρχική» συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των εκπροσώπων του εκλεγμένου προέδρου Τραμπ και της RSB , υπήρξαν και πρόσθετες συμφωνίες που έχουν  υπογραφεί με τις ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας των ΗΠΑ Black Tie και  ASIT Consulting, XMark LLC και Ultra Electronics USSI (οι οποίες έχουν  ήδη σχέσεις με τον Όμιλο RBS ).
Αν και ο ακριβής αριθμός του προσωπικού και τα είδη στρατιωτικού εξοπλισμού (όπλα, συστήματα επικοινωνίας, κλπ), που μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται  έως τις 20 Ιανουαρίου δεν είναι γνωστά, πριν δύο ημέρες, το ρωσικό υπουργείο άμυνας απέσυρε 370 υπερ-επίλεκτους Spetsnaz της GRU  (γνωστή ως μία από τις πιο τρομερές  και αξιοσέβαστες ειδικές δυνάμεις στον κόσμο) από το ενεργό καθήκον τους.

ttaa1
Άνδρες της GRU ευρίσκονται σε (Συρία / Ιράκ / Τουρκία), και  είναι άριστοι γνώστες της  αγγλικής γλώσσας , ενώ έχουν βαθιά  γνώση της Αμερικής, και τώρα ενδεχομένως να εργάζονται για τον Όμιλο RBS, με σκοπό την προστασία  του Ν.Τραμπ.


Ο πόλεμος του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου με την Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών CIA  έχει κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο νέος ηγέτης της Αμερικής δεν επιτρέπει στην  γυναίκα και το παιδί του να παραμείνουν μετά την ορκωμοσία του   στον Λευκό Οίκο.
Πόλεμος κατά της νέας τάξης πραγμάτων σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα , και νομίζουμε ότι ο Τραμπ καλά κάνει και φυλάσσει τα ¨νώτα του».



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...