Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Να μην πάει χαμένος ούτε ένας καρπός από το «χρυσάφι» της Αττικής, ούτε μια χαμένη ελιά που θα μπορούσε να γλυκάνει τον πόνο όσων έχουν ανάγκη.



-Περιβαλλοντική Ομάδα Δράσης Αργυρούπολης


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομάδα μας για 4η χρονιά θα προχωρήσει σε δράση για το μάζεμα των ελιών από τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας. Για να απαλείψουμε, όμως, κάθε πιθανότητα σύγχυσης ή λανθασμένης εντύπωσης στους κατοίκους ή στους φορείς θεωρήθηκε σωστό κατά τη σύσκεψη της 26 Νοεμβρίου να διευκρινίσουμε τα εξής:
-η δράση θα γίνει αμιγώς εθελοντικά και
-το σύνολο του λαδιού και των βρώσιμων ελιών που θα συναχτεί θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην κοινωνική δράση της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Αργυρουπόλεως, για να διανεμηθεί σε απόρους συμπολίτες μας.
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, τα τοπικά σωματεία, τις ενώσεις πολιτών αλλά και τον καθένα Αργυρουπολίτη σε συνεργασία, ώστε να εργαστούμε όλοι μαζί εθελοντικά για να μην πάει χαμένος ούτε ένας καρπός από το «χρυσάφι» της Αττικής, ούτε μια χαμένη ελιά που θα μπορούσε να γλυκάνει τον πόνο όσων έχουν ανάγκη.
Ταυτόχρονα καλούμε και όσους από τους συμπολίτες μας έχουν ελιές σε κήπους ή σε οικόπεδα, τις οποίες δεν θα μαζέψουν, να μας ενημερώσουν ώστε για να τις μαζέψουμε εθελοντικά, με τους πιο πάνω όρους.
Το λιομάζωμα θα γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο σε χώρους που θα επιλέγονται μετά από επιτόπια εξέταση κατά τις προηγούμενες ημέρες.
Το έργο είναι πολύ αλλά οι εργάτες λίγοι. Ελπίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη αυτοί που μπορούν και θέλουν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για το κοινό καλό. Τους περιμένουμε να αυγατίσει το έργο.
Επικοινωνία: Τηλ. 2109926271, 6937450659 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του blog: www.eliestoudromou.wordpress.com
Από την Ομάδα Δράσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...