Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Μοναχός, ο «Μπαμπης ο φλου» του Σιδηρόπουλου!

σχόλιο Γ.Θ : Όσοι κλάψαμε με τα τραγούδια και το θάνατο του αγαπημένου Παύλου Σιδηρόπουλου, η είδηση για τον φίλο του, τον Μπάμπη τον Φλου, ήτανε απολύτρωση, αφού η προσευχή του φίλου που κατέληξε μοναχός αντιστοιχεί σε Πνευματική πυρηνική δύναμη ικανή να συντρίψει ακόμα και τα "τοιχώματα της κόλασης"....
Καλό Παράδεισο Παύλο. Οι φίλοι σου δεν σε ξεχνάνε.


Για δύο και πλέον δεκαετίες Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τον περίφημο ΄΄Μπάμπη του Φλου΄΄ που τραγούδησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός Παύλος Σιδηρόπουλος... Γνωρίζανε όλοι ότι επρόκειτο για υπαρκτό πρόσωπο και ότι οι στίχοι του τραγουδιού ήταν απλά η ζωή του.

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ανακάλυψε τον ΄΄Μπάμπη του Φλου΄΄ στο Αγιο Ορος. Πρόκειται για τον μοναχό Προκόπιο-Χαράλαμπος το κόσμικό του όνομα του- που ζει μαζί με 5 ακόμα μοναχούς σε ένα κελί μέσα στα δάση του Αθωνικής Πολιτείας, κοντά στην περιοχή Καψάλα.

Το tilegrafima.gr τον συνάντησε στην πρωτεύουσα του Αγίου Ορους και με συγκίνηση μίλησε για την ιστορία αυτού του τραγουδιού ενώ έσπασε σε λιγμούς όταν αναφέραμε τον Παύλο Σιδηρόπουλο που υπήρξε επιστήθιος φίλος του και ζούσαν την έντονη ζωή στα Εξάρχεια.
http://www.newsnowgr.com/article/766976/apokalypsi-sok-pou-vrisketai-o-agapimenos--mpampis-o-flou-tou-psidiropoulou-photosvideo.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...