Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο άθεος ή ο θεμπαίχτης;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό άρχισε πάλι να επαναλαμβάνεται το φαινόμενο που είχε εμφανιστεί στις τελευταίες εκλογές του Μαΐου του 2012. Πολλοί γνωστοί ποιμένες άρχισαν ξανά να συμβουλεύουν και να προτρέπουν τα πνευματικά τους παιδιά να προτιμήσουν στις επερχόμενες πιθανές εκλογές τον σημερινό κυβερνήτη,

γιατί είναι πιστός και θεοσεβούμενος, από τον άλλο που είναι άθεος και τον οποίο παρουσιάζουν λίγο πολύ, σαν την μεγαλύτερη επερχόμενη συμφορά για την εκκλησία.
 
Είναι αλήθεια ότι στις προσεχείς εκλογές θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ένα άθεο, ο οποίος δεν έχει τελέσει το μυστήριο το γάμου, δεν πατάει ποτέ το πόδι του σε εκκλησία και δεν βάφτισε τα παιδιά του.
Εδώ όμως υπάρχει ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
Αυτός ο άθεος είναι τουλάχιστον ειλικρινής στις δημόσιες εμφανίσεις του και δεν κρύβει τις πεποιθήσεις του. Επιπροσθέτως, όπως φαίνεται τα πάει μια «χαρά» με την «κεφαλή» της ιεραρχίας καθώς εκεί οι ιεράρχες δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όλα αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην θιγούν τα συμφέροντα τους και ας πάνε όπου θέλουν τα «υπόλοιπα».

Από την άλλη όμως τι έχουμε; Τον υποτιθέμενο πιστό και ευσεβή!
Η υποκρισία για άλλη μια φορά όχι μόνο περίσσεψε, αλλά τώρα «σπάει» κυριολεκτικά τα κόκαλα μας. Αυτό ο πιστός και ευσεβής ορθόδοξος χριστιανός, είναι αυτός που ενέκρινε για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία τόσα πολλά αντιχριστιανικά νομοσχέδια, με αποκορύφωμα τον τελευταίο αντιρατσιστικό νόμο. Με τον νόμο αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ ποινικοποιούνται οι Άγιες Γραφές και της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης.
Αυτός ο ευσεβής και πιστός, είναι από την δεκαετία του ενενήντα μέλος της Λέσχης Μπίλεντεμπεργκ, (βλέπε «Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», του Τάσου Δαρβέρη, εκδόσεις Στερέωμα, 1994), της πιο ισχυρής νεοταξικής, μυστικιστικής και σατανικής οργάνωσης που επιδιώκει να αλώσει τους λαούς κάτω από την στυγνή δικτατορία του Αντίχριστου.
Αυτός ο πιστός, είναι αυτός που ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας σε ξένους ανθέλληνες μαζί με τον στενό του φίλο από τα φοιτητικά χρόνια, τον περίφημο ΓΑΠ. Έχει καταστρέψει την οικονομία της χώρας και έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία.
Αυτός ο ευσεβής, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην τον κουνήσουν από την φαρδιά του καρέκλα, για να ξεπουλήσει ότι έχει απομείνει από τα ιερά και όσια της πατρίδας μας που ήδη έχει βγάλει στο «σφυρί».
Αυτός ο ευσεβής και πιστός, είναι αυτός που τον υποδεχτήκαν μετά βαΐων και κλάδων στην Ιερή Κοινότητα προβάλλοντας τον σαν τον σωτήρα της Ελλάδας, αυτόν που κατέστρεψε κάθε ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα για άλλη μια φορά εκτός των άλλων, θα παίξει πάλι το «χαρτί» του κάλου χριστιανού απέναντι σε ένα άπιστο. Για τον λόγο αυτό, άρχισε ξανά να επιστρατεύει ρασοφόρους πνευματικούς ποιμένες για να τον στηρίξουν, προτρέποντας το ποίμνιο τους να τον ψηφήσει.
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος θεομπαίχτης της ελληνικής ιστορίας και ο μεγαλύτερος ψεύτης της πολιτικής αυτού του δύσμοιρου τόπου.

Αλλά το βασικό πρόβλημα δεν είναι ούτε ο άθεος, ούτε ο θεομπαίχτης. Το πρόβλημα είναι οι σεβαστοί και μη εξαιρετέοι πνευματικοί ποιμένες, που άρχισαν πάλι να επαναλαμβάνουν την ανάγκη να παραμείνει στην εξουσία ένας θεομπαίχτης μασόνος, από το να έρθει ένας άθεος και υποτίθεται επικίνδυνος για τα …συμφέροντα τους, αν και όπως φάνηκε από την τελευταία του επίσκεψη στην Ιερή Κοινότητα, όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να πλήξει τα συμφέροντα τους, αλλά να τα υπερασπιστεί ενάντια στην μνημονιακή κατοχή που επιζητά να τους καταργήσει εξ ολοκλήρου.

Με δεδομένο ότι δεν προτείνουμε ούτε τον άθεο, ούτε τον θεομπαίχτη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σωτήρας του κόσμου όταν ήρθε είχε κηρύξει πως δεν είχε έρθει για τους «ευσεβείς», αλλά για τους αμαρτωλούς.
Ο άθεος έχει την δυνατότητα μετάνοιας. Ο θεομπαίχτης ποια επιλογή έχει;
 

NikosXeiladakis

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...