Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ! ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

"Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία." - Απόσπασμα από "προφητικό" ποίημα του Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, στη Βουλγαρία με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι.Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έσπευσε να κατηγορήσει το Ιράν. Για εσκεμμένη επίθεση έκανε λόγο ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, προσθέτοντας πως εκρηκτικός μηχανισμός είχε πιθανότατα τοποθετηθεί στο λεωφορείο. Ανέφερε ακόμη πως 33 άνθρωποι τραυματίστηηκαν. Ισραηλινή αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο έδωσε μία άλλη εκδοχή για τα αίτια της έκρηξης, αναφέροντας πως πιθανότατα επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας.


Από την πλευρά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμιν Νετανιάχου έσπευσε να κατηγορήσει το Ιράν. «Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο Ιράν» είπε και
διεμήνυσε πως το Ισραήλ θα απαντήσει αποφασιστικά.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ!
Πράγματι, η συγκεκριμένη επίθεση στη Βουλγαρία θεωρείται "μικρή αιτία", που όμως αρκεί για ν' ανάψει ως σπίθα τις φλόγες του πολέμου!!!
Είμαστε σίγουροι πως όταν τα έλεγε αυτά ο διορατικός Γέροντας, πολλοί τον πέρναγαν για...τρελό! "Τι δουλειά έχει η Βουλγαρία;", θα αναρωτιόνταν δικαιολογημένα.
Κι όμως: Αποδείχθηκε πως οι Γεροντάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας όχι μόνο...τρελοί δεν ήταν, αλλά αντίθετα, έβλεπαν πολύ μακριά...!

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...