Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Τάκερ Καρλσον: «Είναι γεγονός ότι ο Μπαρακ Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις και κάπνιζε κρακ»

Τι ανέφερε ο δημοφιλής πρώην παρουσιαστής του Fox news

Ο Τάκερ Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι ο πρώψην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάπνιζε κρακ και είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις  – αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν το γεγονός  πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News ανέφερε τον Λάρι Σινκλέρ ο οποίος είχε ισχυριστεί  ότι ο Ομπάμα αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ (μεταξύ τους βέβαια) το 1999.

Ο Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι ήταν «πραγματικά ξεκάθαρο» ότι ο Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλική σχέση.

Είπε  ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν ανέβασαν την ιστορία επειδή η ομάδα της εκστρατείας Ομπάμα απείλησε να αρνηθεί την πρόσβαση σε δημοσιογράφους στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Ο 54χρονος Carlson, μιλώντας στο δημοφιλές Adam Carolla Show, είπε: «Το 2008, έγινε πραγματικά ξεκάθαρο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άντρες και κάπνιζε κρακ.

Ο Λάρι Σινκλέρ, είπε «Θα υπογράψω μια ένορκη κατάθεση» και το έκανε, «Θα υποβληθώ σε ανιχνευτή ψεύδους» και το έκανε», πρόσθεσε.

«Κάπνιζα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του», αυτό ήταν προφανώς αλήθεια.

«Ο όγκος των ψεμάτων στα μέσα ενημέρωσης για αυτό ήταν απίστευτος.

«Αυτό συμβαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω από την κυβέρνηση».

Ο Σινκλέρ, ο οποίος έχει περάσει χρόνο στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή, ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόρασε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνει σεξ μαζί του.

Υποστήριξε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος είχε άλλον άντρα εραστή και συνδέθηκε με τον θάνατό του. Αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Sinclair που κυκλοφόρησε το 2009 «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?».

Ο Σινκλέρ, ο οποίος εξέτισε ποινή στη φυλακή της Αριζόνα, της Φλόριντα και του Κολοράντο, έθεσε υποψηφιότητα για να γίνει δήμαρχος της πόλης Cocoa της Φλόριντα το 2018.

Υπερασπίστηκε ξανά τους ισχυρισμούς του  αρκετά αργότερα λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο.

Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του και δεν κάνω πίσω τίποτα από όσα είπα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου».


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...