Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Για drag queens που έγινε σε πολυχώρο και ούτε καν σε παιδικό σταθμό στη Φλόριντα κινήθηκαν οι αρχές και διέταξαν έρευνα στην Καλαμαριά όλα καλά!

Για drag queens που έγινε σε πολυχώρο και ούτε καν σε παιδικό σταθμό στη Φλόριντα κινήθηκαν οι αρχές και διέταξαν έρευνα στην …… Καλαμαριά…..όλα καλά!

Με αφορμή τα της Καλαμαριάς όπου drag queens διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά – ξενόφερτος θεσμός- μια πρωτοβουλία εκπροσώπων του thessaloniki pride αλλά και παιδοψυχολόγου, με συμμετοχή της ομάδας «ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ» και τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, φοιτητές του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είδαμε πως αλλού αντιμετωπίζουν οι αρχές αντίστοιχα happening.
Στην εκδήλωση ανάγνωση στην Καλαμαριά από το Drag Queens του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Η Drag Queen που έδινε τα Χριστούγεννα»,παρουσιάστηκε ένα παραμύθι για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πώς τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο και για το ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιον παιχνίδι επιθυμεί.

Η εκπαιδευτική δράση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 χρονών, και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 17:00 στον παιδικό σταθμό Μικρόκοσμος στην Καλαμαριά.

Σε ανάλογη εκδήλωση στη Φλόριντα στις ΗΠΑ όπου παιδιά εκτέθηκαν σε αναλυτικές σεξουαλικές πράξεις από το Drag Queens, άνοιξε έρευνα από την εκεί Πολιτεία. Σημειωτέον ότι η εκεί εκδήλωση έγινε σε Πολυχώρο Τέχνης και όχι σε παιδικό σταθμό όπως εδώ..Κι ωστόσο κινήθηκαν οι αρχές κατά των διοργανωτών. Εδώ αυτί δεν ιδρώνει υπάρχει εισαγγελέας, Δήμαρχος, Μητρόπολη, Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σύλλογοι γονέων, εκπαιδευτικοί, κοινωνία πολιτών, βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής;…Υπάρχει κανείς ή κινούμαστε στην έρημο του Πραγματικού;

Ως που θα φθάσει ο πολιτισμικός ιμπεριαλισμός;

Μύηση σε ακολασία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκων, ψυχική κακοποίηση .. και μετά Φρίξον Ίλιον… Από πότε τα παιδιά δίνονται βορά σε ψυχολογικά πειράματα; Τα χρηστά ήθη δεν ισχύουν;; H εξύβριση των θείων δεν ισχύει;; H προσβολή γεννετήσιας ορμής παιδιών, βρεφών δεν υπάρχει;;Τα Δικαιώματα του Παιδιού η UNICEF παραγράφηκαν;;
Και βέβαια ο συσχετισμός τους με Χριστούγεννα αποτελεί εξύβριση των θείων δείχνει μισαλλοδοξία. Το παράλληλο, θείο βρέφος Χριστουγέννων και βεβήλωση παιδικών ψυχών και σωμάτων σε παιδικούς σταθμούς από Χριστουγεννιάτικα happening δεν αποτελεί παραβατική συμπεριφορά;; O καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί τα παιδιά κατά τις ορέξεις του και να στρατολογεί παιδιά για να υποστηρίξει την πάσης φύσεως ”ιδεολογία” του;;

Η σκόπιμη πρόκληση σύγχυσης προσωπικότητας, η σύγχυση φύλου σε μια τόσο κρίσιμη ηλικία είναι νόμιμη;

Τι έγινε στη Φλόριντα: ”Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις… Στήθος και γλουτοί στον αέρα, προσομοίωση σοδομισμού, αυνανισμός, τρίο… Ένα Drag Queen Christmas, στα γαλλικά Un Noël Drag Queen” είναι μια εκδήλωση που προσφέρει παραστάσεις από drag queens γνωστούς ερμηνευτές που εκτελούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και σκετς, καθώς και άλλες παραστάσεις όπως stand-up.

Το «A Drag Queen Christmas» έλαβε χώρα στο Broward Center of the Performing Arts στο Fort Lauderdale στις 26 Δεκεμβρίου 2022. Η παράσταση πυροδότησε έρευνα από την Πολιτεία της Φλόριντα. Οι drag queens που είναι παρόντες στη σκηνή δείχνουν ρητά πράξεις σεξουαλικής φύσης μπροστά σε πολύ μικρά παιδιά.

Ο Bryan Griffin, γραμματέας Τύπου του Κυβερνήτη Ron DeSantis, έγραψε στο Twitter: «Η έκθεση παιδιών σε σεξουαλική δραστηριότητα είναι έγκλημα στη Φλόριντα και μια τέτοια ενέργεια παραβιάζει τα πρότυπα αδειοδότησης του Υπουργείου για τη λειτουργία μιας επιχείρησης και την κατοχή άδειας ποτών. Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής λέει ότι «όλες οι ηλικίες» είναι ευπρόσδεκτες στις εκθέσεις της.

Μετά από διαμαρτυρίες για μια παράσταση στις 26 Δεκεμβρίου στο Fort Lauderdale, η διοίκηση του DeSantis έστειλε μια επιστολή σε άλλο χώρο στο Ορλάντο, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσαν να χάσουν την άδεια της επιχείρησής τους.

Η διοίκηση του DeSantis προειδοποιεί τον χώρο του Ορλάντο για παιδιά στο drag show απόψε. pic.twitter.com/ZljZchUgVZ

— The Florida Standard (@theflstandard) 28 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη παράσταση Drag Queen για όλες τις ηλικίες”

Καλαμαριά ...’Πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά’
Ο αλέξανδρος Καραμπαΐρης, μέλος του Δς του thessaloniki pride Δήλωσε σχετικά στο makthes.gr: “Οι drag queens Δεν θα μιλήσουν για σεξ αλλά για παιχνίδι μ’ αφορμή την εορταστική περίοδο και τον άγιο Βασίλη”.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι σπάσουν τα έμφυλα στερεότυπα και τα κλισέ στο παιδί. Να απελευθερωθούν και να μην παίξουν με όποιον παιχνίδι θέλει χωρίς ενοχές. Η εκδήλωση είναι ήδη sold out και η ζέστη είναι υπερδιπλάσια της χωρητικότητας του ώρου, δηλαδή τα 25 παιδιά. ” Η τρανσοφοβική βία υπάρχει, αναγνωρίζουμε και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι.

Πρέπει να αφήσουμε να αναπτυχθούν ελεύθερα την προσωπικότητά τους.

Οι άνθρωποι που αντιδρούν, αντιδρούν στη διαφορετικότητα. Είναι μόνο μια μικρή μερίδα πολιτών.”
Η Σταυρούλα Λιόλιου, MSc Ψυχολόγος παιδιών και εφήβων και υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο υπογράμμισε σχετικά στο makthes.gr: «Η αγάπη, η αγκαλιά και η χαρά δεν έχουν φύλο και δεν περιορίζονται από αυτό ή σε αυτό. Η συγκεκριμένη δράση μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους τους συμμετέχοντες αφού προάγει την ελευθερία του αυτοπροσδιορισμού, την αυτή έκφραση και την συμπερίληψη σπάζοντας προκαταλήψεις και έμφυλα στερεότυπα….Ανυπομονούμε και για τα επόμενα».

Spectacle deDrag Queen de Noël pour tout âge
Source:https://t.co/fplCzmUs3C
Telegram
https://t.co/1OzhipB9zMhttps://t.co/vl9M9N0M9W
Odyseehttps://t.co/EFvoejlq36
Youtubehttps://t.co/iJ7LfeXBlb
Rumblehttps://t.co/TK41Y7p2pt pic.twitter.com/RMWC855L9G

— Myl traduction  (@Myltraduction) December 20, 2022

Η Ψυχολογία είναι μια επιστήμη άξια σεβασμού λόγω των ”Πατέρων ” της των Κλασικών εκφραστών της που τη θεσμοθέτησαν. Μπορεί να μας πει η κ. Λίόλιου έστω και μια αναφορά συναφή στα κλασικά έργα των μεγάλων της Ψυχολογίας Φρόιντ που τόσο διεξοδικά ανέδειξε τη λίμπιντο, τον Έριχ Φρομ, Άντλερ, τον Βίλχελμ Ράιχ και τόσους άλλους ώστε να δικαιολογήσουμε τις αβάσιμες προσεγγίσεις της;; Μήπως περάσαμε στο άλλο άκρο και η συστηματοποίηση τέτοιων δράσεων ουσιαστικά συμβάλει στην καταστολή του φύλου κι όχι στην ανάδειξή του; Στην α-σεξουαλικότητα και σε διαταραχές τέτοιου τύπου;

Η σεξουαλική ταυτότητα ο σεξουαλικός αυτοκαθορισμός η αυτοσυνειδησία φύλου τόσο κρίσιμη γι αυτές τις ηλικίες χειραγωγείται από μια χούφτα ειδήμονες;; Mήπως κ. Λιόλιου με αυτές τις δράσεις τα παιδιά εξορίζονται βίαια πρόωρα και για πάντα από την παιδική ηλικία που σύμφωνα ως και με το γνωστό εικαστικό και υπέρμαχο της ελευθεριότητας Γιάννη Τσαρούχη είναι όχι μια άλλη ηλικία αλλά μια άλλη φύση;

Και μετά συγκινητικά meToo και υποκριτικά αναφιλητά για παιδικό βιασμό σοδομισμό στο Ίλιον, για κυκλώματα παιδοφιλίας, παιδεραστίας επωνύμων κι ανωνύμων που παρακολουθήσαμε κλπ…

Έχετε στη διάθεσή σας μελέτες που δείχνουν την εξέλιξη κατάληξη παιδιών που έλαβαν ανάλογη παιδεία;;

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...