Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος και ο Αντίχριστος ~ Άγιος Λαυρέντιος του Τσέρνιγκωφ

Ο Άγιος Λαυρέντιος
του Τσέρνιγκωφ γεννήθηκε το 1868 στην περιοχή Τσέρνιγκωφ (βόρεια Ουκρανία). Κοιμήθηκε την ημέρα των Αγίων Θεοφανείων το 1950. 

Τα λείψανά του βρέθηκαν άφθαρτα. Αγιοκατατάχθηκε από την Εκκλησία της Ρωσίας το 1993. Εκτός από το ιαματικό χάρισμα ο Άγιος Λαυρέντιος είχε και το προφητικό. Μίλησε ιδιαιτέρως για τα γεγονότα γύρω από το τέλος του κόσμου, και τον ερχομό του Αντιχρίστου.

Θυμάται η Ι.Μ. αναφερόμενη στην συνομιλία της με τον πατέρα Λαυρέντιο.

"Είμασταν εξαιρετικά φτωχοί, ανίκανοι να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας μετά από την καταστροφή τού πολέμου. Πήγα να δω τον Άγιο γέροντα Λαυρέντιο, προκειμένου να του ζητήσω να μου δώσει ευλογία, να φορέσω κρυφά ένα είδος εσωτερικού ράσου, (για να είμαι κρυφή καλόγρια), αλλά μού είπε:

"Δεν θα χαθούν όλοι, όσοι είναι μέσα στον κόσμο ( κοσμικοί άνθρωποι ), αλλά ούτε και ο καθένας θα σωθεί, επειδή μόνο και μόνο βρίσκετε μέσα σε μοναστήρι. Καταλαβαίνετε; Δεν έχει έλθει ακόμα ό καιρός..."

Πάλι άρχισα να τον εκλιπαρώ για να μού δώσει την άδειά του να μπω έστω, σε ένα γυναικείο μοναστήρι, γιατί είναι εξαιρετικά πολύ δύσκολο για έναν, να σωθεί μέσα στον κόσμο, αλλά ο Γέροντας μού είπε:

"Οι μοναχοί στα μοναστήρια θα επιτύχουν να μπούνε στον έβδομο ουρανό (Παράδεισο) αλλά εάν ξέρατε μόνο, τί δόξα περιμένει εκείνους τούς αγνούς, πού ζούνε μέσα στον κόσμο!

Γιατί ο Κύριος θα πει, σε εκείνους τους σχηματοφόρους μοναχούς, να κάνουν τόπο για αυτούς τους μυστικούς αγνούς Χριστιανούς, για αυτούς που δεν έζησαν όπως εμείς, σε μοναστήρι. Και θα συμβεί αργότερα, αυτοί οι τελευταίοι, να προηγηθούν υπερβολικά των πρώτων! Καταλαβαίνετε ότι ενώπιον του Θεού, οι μυστικοί Χριστιανοί θα είναι ανώτεροι από εκείνους μέσα στα μοναστήρια; Καταλαβαίνετε τί εννοώ;" ρώτησε ο γέροντας.

Ο σεβαστός πατέρας Λαυρέντιος του Τσέρνιγκοφ, καθόταν συχνά και έκλαιγε, λυπούμενος τούς ανθρώπους πού έχαναν τις ψυχές τους γιά πάντα...

"Αν ξέρατε εσείς, πόσοι άνθρωποι υπάρχουν και συμπιέζονται μέσα στην Κόλαση, όπως οι ρέγκες σε ένα βαρέλι..." 

Έλεγε χαρακτηριστικά, κλαίγοντας...Τα πνευματικά του παιδιά τον παρηγορούσαν, αλλά μέσα στα δάκρυα απαντούσε:

"Εσείς δεν βλέπετε... αλλά εάν μπορούσατε να δείτε... τότε θα καταλαβαίνατε την θλίψη των ανθρώπων εκείνων... Και δυστυχώς, τις έσχατες μέρες τού κόσμου, η κόλαση θα γεμίζει περισσότερο, όλο και από νέους ανθρώπους..."

"Σάς το λέω με μεγάλη μου λύπη, έλεγε, ότι τότε θα αγοράζετε σπίτια, και θα σκοτώνεται έτσι την ώρα σας με τον εξωραϊσμό των μεγάλων και υπέροχων μοναστικών κτηρίων. Έτσι όμως, δεν θα έχετε χρόνο για προσευχή, αν και κάνατε όρκο να παραμείνετε ακτήμονες...

Δεν θα είναι δύσκολο να σωθείτε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αρκεί να πορευθείτε όμως, με πολύ σοφία και φρόνηση...

Καθένας, που θα υπερνικήσει όλους αυτούς τους πειρασμούς θα σωθεί, ερχόμενος μεταξύ των πρώτων. Οι πρώτοι από εσάς, θα είναι όπως οι λαμπτήρες, οι τελευταίοι όμως θα είναι σαν τον Ήλιο. Αφήστε όλα αυτά τα γήϊνα και προετοιμάστε άλλες κατοικίες για εσάς.

"Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε έναν θαυμάσιο ξαναφτιαγμένο ναό στην Ιερουσαλήμ, με την συμμετοχή τού κλήρου και τού τότε Πατριάρχη Ρωσίας.

Θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος και έξοδος από την Ιερουσαλήμ για τον καθένα, αλλά μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί, έπειτα από όλα αυτά, γιατί όλα θα έχουν γίνει έτσι, ώστε "να εξαπατηθείτε..." (Ματ 24.24)

Αυτός, ( ο Αντίχριστος ), θα γνωρίζει υπερβολικά καλά, όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. Ολόκληρος ο κόσμος θα τον ακούσει και θα τον δεί! Θα "σφραγίσει" τους δικούς του ανθρώπους με την σφραγίδα τού Σατανά, καί θα μισήσει πολύ την Ορθόδοξη Ρωσία...

"Εσείς θα ζήσετε για να δείτε τον καιρό που θα έλθει ο Αντίχριστος στην εξουσία. Να μην είστε φοβισμένοι, αλλά να πείτε στον καθέναν ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και ότι δεν είναι ανάγκη να είναι φοβισμένοι!

Θα υπάρξει τότε ένας πόλεμος, και από όπου θα περάσει, δεν θα μείνει κανένας ζωντανός!

Αλλά, πριν από εκείνο τον καιρό, ο Κύριος θα στείλει μέ δευτερεύουσες ασθένειες τόν θάνατο στούς αδύνατους στήν πίστη, ώστε νά σώσει τίς ψυχές τους καί νά μή κολαστούν από τήν προδοσία... Κι΄ αυτό, γιατί στήν διάρκεια τού καιρού τού Αντίχριστου δεν θα υπάρχει πλέον οποιοσδήποτε θάνατος.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος δεν θα είναι πιά για τη μεταμέλεια των ανθρώπων ( όπως οί άλλοι προηγούμενοι), αλλά θά γίνει για την εξόντωσή τους. 

Αλλά ο Κύριος, θα αφήσει ζωντανούς τούς ισχυρότερους στην πίστη, για νά αντιμετωπίσουν τον ερχόμενο Αντίχριστο...


http://pneumatoskoinwnia.blogspot.com/2023/01/blog-post_92.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...