Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Από εδώ και πέρα οι τύχες του κόσμου, θα κρέμονται από μια κλωστή

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο…«ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η ανάρτηση της ορκωμοσίας του Τζον Μπαιντεν στο YouTube έδειξε μια σκληρή πραγματικότητα για την νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου. Τα dislike ήταν δέκα φόρες περισσότερα, (δεκάδες χιλιάδες), από τα like, με αποτέλεσμα κάποιοι αιθεροβάμονες του νέου προέδρου να απαιτήσουν να κατέβει για να μην συνεχιστεί αυτό το νέο φιάσκο πριν καλα καλά αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι δυο πράγματα :

Πρώτον : Αυτοί που πανηγύριζαν την έξωση του Τραμπ ήταν όλοι αυτοί που είχαν οδηγήσει τις ΗΠΑ σε αμέτρητους πολέμους, την είχαν φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ είχαν προωθήσει με λύσσα όλες τις διεστραμμένες αρχές της Νέας Τάξης και μάλιστα ήθελαν να τις επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεύτερο : Η αποχώρηση του Τραμπ από την Ουάσιγκτον δεν σήμαινε με τίποτα και αυτό το γνωρίζουν καλα οι νέοι ένοικοι, ότι το σύστημα που είχε φέρει για πρώτη φορά στην εξουσία τελειώνει εδώ. Αντίθετα για πολλούς τώρα αρχίζει ο νέος γύρος αντιπαράθεσης, καθώς έχει κτιστεί ένα μεγάλο ανθρώπινο τείχος υποστηρικτικών του που είναι ανεξάρτητοι από το διεφθαρμένο αμερικανικό πολιτικό σύστημα.

Αλλά το ποιο επικίνδυνο τώρα με την νέα κατάσταση, την οποία έσπευσαν να εξυμνήσουν χαρακτηριστικά όλα τα ελληνόφωνα ανθελληνικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, είναι ότι επανέρχεται η λύσσα της νέας προεδρίας. αυτή που είχε εκδηλωθεί με γλαφυρό τρόπο με το σύστημα Ομπάμα Κλίντον κατά της Ρωσίας, με όλες τις συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη. Αυτό φάνηκε με τραγελαφικό τρόπο όταν έγινε γνωστό πως η κυρία Κλίντον, που είχε χάσει τις εκλογές από τον Τραμπ και έτρεφε πολλά απωθημένα εναντίον του, είχε επικοινωνήσει με την κυρία Πελόζι, άσπονδη επίσης εχθρό του Ντοναλντ Τραμπ και της είπε με στόμφο πως αυτοί που διοργάνωσαν τα επεισόδια στον Λευκό Οίκο ήταν…οργανωμένοι από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Πούτιν, (Round Up the Usual Suspects; Don’t Forget Putin). Μάλιστα!

Από εδώ και πέρα οι τύχες των ΗΠΑ, αλλά και γενικότερα του κόσμου, θα κρέμονται από μια κλωστή, καθώς οι αδίστακτοι νέοι αφέντες δεν θα τους καεί καρφί εάν εξαπολύσουν ένα νέο πόλεμο με την Ρωσία με όλες τις ανεξέλεγκτες συνέπειες. Τα ερεθίσματα πολλά, όπως : Ουκρανία, Γεωργία, Βαλτική, κλπ.

Η μόνη ελπίδα είναι πως το σύστημα του Τραμπ θα μπορέσει να ορθωθεί και να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλον αυτό τον χορό των διαμονών που εγκαταστάθηκε ξανά στην αμερικανική πρωτεύουσα και που πρώτη τον άρχισε ην γνωστή σατανίστρια, Λαίδη Γκάγκα

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...