Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

«Βόμβα» Μητσοτάκη: «Μπορεί να υπάρξουν άλλου είδους περιορισμοί για όσους δεν εμβολιαστούν» - Τι εννοεί ο αφορισμένος πρωθυπουργός;

Μιλώντας σήμερα στην Βουλή, ο αφορισμένος πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ξανά στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, αναφέροντας πως «μπορεί να ισχύουν άλλου είδους περιορισμοί για όσους δεν εμβολιαστούν» και πως την ελληνική πρόταση για το ψηφιακό πιστοποιητικό την στηρίζουν διεθνή φόρα.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το αίτημα για χορήγηση ελληνικού πιστοποιητικού εμβολιασμού δεν πρέπει να ταυτίζεται με έννοια υγειονομικού διαβατηρίου. Σήμερα ισχύουν περιορισμοί. Κάθε κράτος θέτει περιορισμούς. Από την στιγμή που θα έχουμε σημαντικό αριθμό εμβολιασμένων η προσκόμιση ενός τέτοιου πιστοποιητικού θα διευκολύνει τις μετακινήσεις.

Μπορεί να ισχύουν άλλου είδους περιορισμοί για όσους δεν εμβολιαστούν να είστε σίγουροι και αυτό προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε. Την πρότασή μας στηρίζουν παγκόσμια φόρα».


«Χθες ξεκίνησε έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ακόμα μια ελληνική καινοτομία. Όπως ξέρετε έθεσα το ζήτημα ενός ενιαίου ευρωπαϊκού πρότυπου πιστοποιητικού. Πρόκειται για απαλλαγή από περιορισμούς που εκ των πραγμάτων θέτει ο Covid στην μετακίνηση πολιτών. Θα έχω την ευκαιρία να το θέσω στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Θα έχω ευκαιρία να εισηγηθώ: άμεση έγκριση εμβολίων που είναι στο τελικό στάδιο αδειοδότησης με πρώτο της AstraZeneca και να πιέσουμε τη Pfizer να είναι συνεπής στα χρονοδιαγράμματα σχετικά με παραδόσεις εμβολίων. Και τα 2 θα σημαίνουν περισσότερα εμβόλια. Θα παρακολουθούμε σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. Επόμενο βήμα είναι το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων. Άλλες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν», είχε δηλώσει νωρίτερα.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/blog-post_200.html
ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...