Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Οι τραβεστί με διάταγμα της συμμορίας Μπάιντεν θα υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις αν το επιθυμούν!

Η ιδιαίτερη αδυναμία του Τ.Μπάιντεν στους τραβεστί δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί...

Δεκτοί θα γίνονται εφεξής οι τραβεστί στις αμερικανικές δυνάμεις! Είναι ένα από τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στις ΗΠΑ.

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος με εκτελεστικό διάταγμα ανέτρεψε την απαγόρευση στους διεμφυλικούς να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις που είχε θεσπίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως «πιστεύει ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνει και είναι προς το συμφέρον της χώρας».

Η ιδιαίτερη αδυναμία του Τ.Μπάιντεν στους τραβεστί δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί: Ήδη πρότεινε για νέο υφυπουργό Υγείας, ένα γνωστό τραβεστί της Πενσυλβάνιας!

Το νέο διάταγμα αναφέρει ότι όλοι οι Αμερικανοί που είναι κατάλληλοι να υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις, πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα, άσχετα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή την γενική κατάσταση τους.

Σύμφωνα με τον Μπάιντεν «οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις διαπρέπουν όταν αποτελούνται από μια ποικίλη σύνθεση Αμερικανών που κρίνονται κατάλληλοι για στρατιωτική υπηρεσία» προσθέτοντας πως «ένας Στρατός χωρίς αποκλεισμούς ενδυναμώνει την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ».

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν θεωρεί ότι η ταυτότητα των φύλων δεν πρέπει να είναι εμπόδιο για στρατιωτική υπηρεσία και ότι η δύναμη της Αμερικής συνίσταται στην πολυμορφία της», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του: «Η ερώτηση στο πως μπορούμε να επιτρέψουμε σε όλους του Αμερικανούς να υπηρετούν στις ένοπλές δυνάμεις μπορεί να απαντηθεί εύκολα με την αναγνώριση των βασικών μας αξιών», προστίθεται.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ΗΠΑ «είναι δυνατότερες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό όταν δεν έχουν αποκλεισμούς, Επιτρέποντας σε όλους του Αμερικανούς που κρίνονται ως ικανοί να υπηρετούν στον Στρατό, είναι καλύτερα για τον Στρατό τον ίδιο και για τη χώρα, γιατί μια τέτοια δύναμη είναι πιο αποτελεσματική», προστίθεται ακόμη στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Το διάταγμα Μπάιντεν ακυρώνει έτσι την απόφαση του πρώην προέδρου Τραμπ η οποία είχε υπογραφεί το Μάρτιο του 2018 όπως και της αντίστοιχης απόφασης τον Αύγουστο του 2017.

Τον Ιούλιο του 2017 ο Τραμπ είχε ανακοινώσει πως «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχτεί ή να επιτρέψει σε άτομα διεμφυλικού υπόβαθρου να υπηρετούν με κανένα τρόπο στις ένοπλες δυνάμεις», ανατρέποντας με τη σειρά του προηγούμενη απόφαση του Μπάρακ Ομπάμα από το 2016.

«ΟΙ ένοπλες δυνάμεις μας πρέπει να είναι εστιασμένες στην αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και όχι να ταλαιπωρούνται από τρομερά ιατρικά κόστη και αναστάτωση που προκαλούν οι διεμφυλικοί στον Στρατό», είχε πει ακόμη ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τελικά το Μάρτιο του 2018 ο Ντόναλντ Τραμπ απαγόρευσε στις ένοπλες δυνάμεις να δέχονται τέτοια άτομα ως στρατιωτικό προσωπικό.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...