Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Eθνική ντροπή: Η Ελληνική Κυβέρνηση συνέλαβε ΟΥΚάδες! - Συμμετείχαν στα επεισόδια στη Μαλακάσα

Συμμετείχαν στον χθεσινό ξεσηκωμό στη Μαλακάσα
σχόλιο Γ.Θ : Κάποτε θα έρθει η ευλογημένη στιγμή που θα μπουν στην φυλακή οι υπαίτιοι αυτής της εντολής αλλά και εκείνοι που εκτελέσανε αυτό το ανοσιούργημα. 
Έχει ο καιρός γυρίσματα...



Aπίστευτο και όμως αληθινό. Την στιγμή που οι μετανάστες κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν, η Ελληνική Κυβέρνηση συλλαμβάνει στελέχη των ΕΔ!

Δύο ΟΥΚάδες, μόνιμα στελέχη του Στρατού (ομάδα υποβρυχίων καταστροφών), είναι μεταξύ των πέντε συλληφθέντων από τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας, αναφέρει το newpost.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα περίπου 400 Ελλήνων συγκεντρώθηκε στον κόμβο Μαλακάσας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή. Μετά τη λήξη των ομιλιών, οι συγκεντρωθέντες κινήθηκαν οργανωμένα για να αποκλείσουν την εθνική οδό και να εμποδίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι ΟΥΚάδες που δίνουν αγώνα καθημερινά κατά της Τουρκίας, καθώς εκπαιδεύονται στις πιο δύσκολες συνθήκες για να τους αντιμετωπίσουν όποτε και εάν χρειαστεί, οδηγούνται σιδηροδέσμιοι γιατί απλά διαμαρτυρήθηκαν κατά της ''εισβολής'' που γίνεται στην χώρα μας!

Όπως αποκάλυψε χθες το Πενταπόσταγμα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.
Προ εβδομάδας, μετανάστες βγήκαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια. Σε άλλο βίντεο, μετανάστες φαίνεται να έχουν στήσει υπαίθρια μπάρμπεκιου αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους.

Δεν έχει ''πάτο'' το βαρέλι τελικά σε αυτή την χώρα!

Δείτε βίντεο:
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...