Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αυτά είναι τα επτά υπερόπλα που φτιάχνει η Ρωσία για να κατακτήσει τον κόσμο.

Την ώρα που ο ρωσικός στρατός φαίνεται να έχει επηρεαστεί άμεσα από τα προβλήματα της ρωσικής οικονομίας εξαιτίας της πτώσης της τιμής του πετρελαίου και των κυρώσεων της Δύσης, το Κρεμλίνο εργάζεται μεθοδικά πάνω στα project επτά υπερόπλων τα οποία βρίσκονται κοντά στην υλοποίησή τους και αναμένεται να αλλάξουν δραστικά τις ισορροπίες στον πλανήτη. 
Η Μόσχα έλαβε την στρατηγικής σημασίας απόφαση να εκσυγχρονίσει τον στρατό της, πράγμα που επιθυμεί να κάνει με νέους βαλιστικούς πυραύλους, νέα υποβρύχια, το πλέον υπερσύγχρονο τανκ του κόσμου, αλλά και ενεργειακά όπλα και λέιζερ.
 Ένα όπλο που αναπτύσσει η Ρωσία είναι τα νέα πυρηνικά της υποβρύχια. Πρόκειται για υποβρύχια τέταρτης και πέμπτης γενιάς, ενώ σχεδιάζονται και υποβρύχια drones τα οποία θα ενισχύσουν την ναυτική δύναμη της χώρας.
Δεύτερο όπλο που σχεδιάζει η Μόσχα είναι οι υπερηχητικοί πύραυλοι νέας γενιάς. Μπορεί το πυραυλικό πρόγραμμα της Ρωσίας να αντιμετωπίζει προβλήματα με πολλές αποτυχημένες δοκιμές, όμως με την συνεργασία της Ινδίας το νέο υπερβλήμα Yu-71 αναμένεται να είναι έτοιμο σε εύλογο χρονικό διάστημα. θα κινείται με ταχύτητα 7.000 μιλίων την ώρα και θα υπερισχύει των αντίστοιχων αμερικανικών στο ότι θα μπορούν να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

Άλλο πολεμικό ρωσικό project είναι το τεχνολογίας stealth υπερηχητικό βομβαρδιστικό PAK-DA. Με εύρος δράσης τα 12.000 χλμ θα μπορεί να πετάξει και να επιστρέψει από την Μόσχα στη Νέα Υόρκη με φορτίο βομβών βάρους 30 τόνων.

Η Μόσχα είναι κοντά στην δημιουργία ενός όπλου το οποίο θα κλείνει τα συστήματα τηλεπικοινωνιών του εχθρού αλλά θα θέτει εκτός λειτουργίας και τα λειτουργικά συστήματα των όπλων του εχθρού. Θα πρόκειται για το απόλυτο όπλο ηλεκτρονικού πολέμου, που θα γυρίζει τους εχθρούς της Μόσχας στην λίθινη εποχή.
Πλοία, αεροπλάνα, πύραυλοι και άρματα μάχης του εχθρού θα αχρηστεύονται.
weapons_5.JPG
Την ίδια ώρα ο ρωσικός στρατός τελειοποιεί τα συστήματα των πυραυλικών συστοιχιών s-400 και ετοιμάζει το S-500 το οποίο θα μπορεί να εκτοξεύει έως και 10 βαλιστικούς πυραύλους με την μία.

Το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι το ρωσικό πρόγραμμα laser είναι στο ίδιο επίπεδο με το αντίστοιχο αμερικανικό μόνο που δικό του είναι πλήρως λειτουργικό. Έτσι, όπως υποστηρίζουν πηγές από την Μόσχα, η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα laser κατά όποιου στόχου επιθυμεί, είτε αυτός είναι οχήματα, είτε drones ή πλοία.
weapons_7.JPG
Η Ρωσία επιθυμεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στις παγκόσμιες θάλασσες. Έτσι κατασκευάζει αεροπλανοφόρα στο μέγεθος του αμερικανικού Nimitz με τέσσερις αεροδιαδρόμους και τη δυνατότητα μεταφορά 80-90 αεροσκαφών.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...