Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΟΚΕΙ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ BINTEO

Παίχτης »Πούτιν», νούμερο 70

O Βλαντιμίρ Πούτιν μπήκε σήμερα στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο του χόκεϊ ως παίκτης στον αγώνα Gala Night Hockey League,

που πραγματοποιήθηκε  Ice Palace του Σότσι. Ο Ρώσος Πρόεδρος φορούσε φανέλα με τον  αριθμό 70 – το  φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην 70η επέτειο της νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

nHAmclhukAOAQinwW
Οι παίκτες -αστέρια της ομάδας «NHL Team», ήταν  περιφερειακοί κυβερνήτες και υψηλοί πολιτικοί παράγοντες,  γνωστοί επιχειρηματλιες αλλά και διεθνείς αστέρες του αθλήματος χόκεϊ , μεταφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Μεταξύ των αθλητών της Προεδρικής Βραδιάς  Hockey , ο δυο φορές Ολυμπιονίκης και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής  Alexander Yakushev, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Night Hockey League, επίσης δυο φορές Ολθμπιονίκης και οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής  Sergey Makarov, ο διπλός Ολυμπιονίκης και εππτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος του Κυπέλου του Καναδά και τρείς φορές νικητής του Κυπέλου  Stanley, Vyacheslav Fetisov, και ο αργυρός και χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής , Pavel Bure.


Από την πλευρά των πολιτικών έπαιξαν, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κυβερνήτης της περιοχής της Μόσχας Αντρέι Vorobyov, ο κυβερνήτης της  Περιφέρειας Tver, Andrew Shevelev, ο Επικεφαλής της Δημοκρατίας του Ταταρστάν , Ρουστάμ Minnikhanov και άλλοι.

NVVMKgJAltAOgjH (1)
Οι επιχειρηματικές ελίτ εκπροσωπήθηκαν από τους Gennady Timchenko, Arkady και Boris Rotenberg, Vladimir Potanin.
Ο Γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου , Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν είναι ακόμα εν ενεργεία αθλητής και δραστηριοποιείται στο χόκεϊ.

Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η Εθνική ομάδα Χόκει της Ρωσίας πέρασε στους ημιτελικούς και αγωνίζεται τώρα με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες  οι Ρώσοι νίκησαν και προκρίθηκαν στους τελικούς  του Παγκοσμίου Κυπέλου .
dimpenews.com

http://dimpenews.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...