Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ορκίζει το Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό και πυροδοτεί το "έλα να δεις" που θα ακολουθήσει.

...αν κοιτάξεις με ένα μεγάλο τηλεσκόπιο από την Κρήτη προς τη Λιβύη θα διακρίνεις μαύρες σημαίες και αλλαλάζοντα πλήθη να επεύφημουν αποκεφαλισμούς.

Του Στρατή Μαζίδη

Οι προφανείς παλινδρομήσεις της κυβέρνησης και στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης φανερώνουν...
μια σειρά κινδύνων που αν εκδηλωθούν ως πραγματικότητες, τότε η βαλτωμένη και εξαφανισμένη Χρυσή Αυγή θα εκτοξευθεί. Πόσο; Κανείς δε γνωρίζει, ίσως και μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Τη στιγμή που:

- όλη η Μεσόγειος φλέγεται,
- οι μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων προειδοποιούν πως τζιχαντιστές μετατρέπονται σε πρόσφυγες και εισέρχονται στην Ευρώπη
- είτε πραγματοποιούνται δολοφονικές επιθέσεις στη Γαλλία είτε αποτρέπονται τελευταία στιγμή (Νορβηγία)
- αν κοιτάξεις με ένα μεγάλο τηλεσκόπιο από την Κρήτη προς τη Λιβύη θα διακρίνεις μαύρες σημαίες και αλλαλάζοντα πλήθη να επεύφημουν αποκεφαλισμούς
- υπάρχουν αναφορές πως στην Ελλάδα βρίσκονται τζιχαντιστές
- διαβάζουμε εκθέσεις για στρατόπεδα στρατολόγησης τακφιριστών σε Αλβανία και Σκόπια
- τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παρά τις όποιες θολές νομικά ποινικές διώξεις παραμένει ένα ακροδεξιό κόμμα

Έρχεται και τοποθετείται υπουργός με αρμοδιότητα τη μετανάστευση μια κυρία που δείχνει σα να βγήκε μόλις πριν δέκα λεπτά από την πυραμίδα του Τουταγχαμών αγνοώντας τις επικρατούσες συνθήκες.

Ξαφνικά σκάει μια ιστορία με μια εντολή ενός ταξίαρχου όπου μέσα περιγράφονται χίλια δυο επικίνδυνα εθνικά ζητήματα. Είσοδος στη χώρα και υποχρέωση να φύγουν εντός ενός μηνός. Αστεία πράγματα. Ύστερα αν τελικά τους βρεις, θα συλλαμβάνονται και θα πρέπει να φύγουν σε έξι μήνες. Τελικά η όλη ιστορία μαζεύεται και το μάρμαρο πληρώνει ένας αξιωματικός. Άραγε μόνος του έδρασε;

Ταυτόχρονα κλείνει η Αμυγδαλέζα. Πολύ σωστά. Με σύγχρονα Αουσβιτς και εντυπωσιακές χολυγουντιανές υπερπαραγωγές συλλήψεων και τσουβαλιάσματος παρανόμων μεταναστών για να κερδίσει πόντους σε πολιτικό ύψος ο Δένδιας, δεν επιλύεις τα προβλήματα. Αντίθετα τα οξύνεις διότι όταν ένας άνθρωπος εξαναγκάζεται να ζει επ' αόριστον σε ένα κολαστήριο, το πιθανότερο είναι να εξαγριωθεί.

Και εσύ τι κάνεις ως κράτος; Τους αφήνεις κατά δεκάδες καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί; Για να χαθούν μέσα στο πλήθος; Κι αυτός που διαβάσαμε κάπου πως έχει φιματίωση; Τι θα κάνει; Πως θα θεραπευθεί; Κι αν κολλήσει άλλους; Τους παρατάς κάπου κι αδιαφορείς ως προς το τι θα κάνουν. Κι ένας απόψε το βράδυ κλέψει, βιάσει, τραυματίσει ή δολοφονήσει; Θα μου πείτε και τι να κάναμε... Δύο πράγματα. Ή επιστροφή στους τόπους τους ή ταξιδιωτικά έγγραφα και «καλό σας ταξίδι».

Η Ελλάδα δεν αντέχει. Χρεοκόπησε. Βρίσκεται στα όρια πλέον του ιστορικού αφανισμού. Με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων θα υπάρξει πρόβλημα.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν το αντιλαμβάνεται αυτό. Οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν περπατούν τις νύχτες μόνοι στους δρόμους ούτε ζουν σε γειτονιές που το βράδυ στήνονται ομηρικοί καυγάδες στους δρόμους ανάμεσα σε συμμορίες.

Η Χρυσή Αυγή καραδοκεί και με δεδομένο ότι δε διαφαίνεται στον ορίζοντα η άνοδος ενός πολιτικού χώρου που θα εκπροσωπήσει την κοινή λογική σε όλα τα ζητήματα ώστε να βγάλει τη χώρα από την κρίση, δεν αποκλείεται να βρεθεί σε τροχιά εξουσίας.

Φανταστείτε λοιπόν ένα σενάριο με τη Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση, στην απέναντι όχθη τους εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένους, στερημένους μουσουλμάνους αναμεμειγμένους με εν αποστολή τζιχαντιστές και στη μέση όλους εμάς.

Θυμηθείτε τα γεγονότα στο Παρίσι πριν λίγα χρόνια. Εκατό τζιχαντιστές να βρεθούν να κυριαρχήσουν στη μάζα και τα κεφάλια θα πέσουν βροχή.

Ο σώζων εαυτόν, σωθήτω...

Για να μη μιλήσουμε για πιθανό εθνικό τσαμπουκά με την Τουρκία όταν ίσως και σκόπιμα έχει εγκαταλειφθεί η ουσιαστική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ξυπνήστε λοιπόν κύριοι πριν να είναι πολύ αργά... 

http://www.freepen.gr/2015/03/blog-post_661.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...