Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κάνουν τα πάντα ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ!

Μετά την «Κάρτα του Πολίτη», έρχεται και η κατάργηση των μετρητών για όλες τις συναλλαγές!!!

Την ώρα που ουδείς από την Διοικούσα Εκκλησία, τα κόμματα, αλλά και μεμονωμένους «Ορθόδοξους Χριστιανούς» και «Πατριώτες» δεν αντιδρά για το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ με την «Κάρτα του Πολίτη», η αντίχριστη και αντεθνική συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να μας επιβάλει μονάχα τη χρήση κάρτας για τις χρηματικές συναλλαγές μας!!!

Φυσικά, προβάλουν ξανά το πρόσχημα της «πάταξης της φοροδιαφυγής», ενώ όπως πολύ σωστά διαβάσαμε εδώ, πάση θυσία θέλουν να φέρουν την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και τέχνας κατεργάζονται από που θα αρχίσουν. Η έλλειψη ρευστότητας που διαδίδουν οι δανειστές, θα υποχρεώσει την κυβέρνηση να πει, αν θέλεις τον μισθό σου ή την συνταξή σου, επειδή δεν έχω το χρήμα σε αντίκρυσμα χαρτιού, πάρε μία κάρτα για να πληρώνεις και να πληρώνεσαι.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, θά' λεγε κανείς πως έχουν πέσει σε...λήθαργο όσοι όταν είχαν εξαγγελθεί για πρώτη φορά όλα αυτά τα μέτρα ΑΓΡΙΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ, 5 χρόνια πριν, αντιδρούσαν! Τώρα, άκρα του τάφου σιωπή και...μούγγα από όλους αυτούς, σε σημείο να μας βάζουν σε σοβαρές υποψίες για το αν αυτή η αφωνία τους κρύβει δόλιες πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες!

Δημοσιεύουμε λοιπόν το ακόλουθο άρθρο ζητώντας προκαταβολικά... συγνώμη, αν τους χαλάμε τον ύπνο τους:

 

Την παροχή κινήτρων σε όσους πληρώνουν για τις συναλλαγές τους μόνο με κάρτα επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ομάδα στελεχών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εξετάζει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα πληρώνουν, όχι με πιστωτική, αλλά με χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή καταθέσεων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η φιλοσοφία αυτή τη φορά είναι διαφορετική, καθώς δεν εξετάζονται πρόστιμα και ποινές αν κάποιος δεν πληρώσει με κάρτα, αλλά κίνητρα για να πληρώνει αποκλειστικά με κάρτα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται κλιμακωτή επιστροφή κεφαλαίου με κάθε συναλλαγή, ενώ σε επιχειρήσεις όπου η έκδοση αποδείξεων είναι εκ τω ων ουκ άνευ, όπως στα σούπερ μάρκετ, το κίνητρο για χρήση κάρτας θα είναι περιορισμένο. Αντιθέτως, τα κίνητρα θα είναι αυξημένα σε τομείς, όπως την παροχή υπηρεσιών γιατρών, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων κλπ. Ετσι, υποχρεωτικά όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μηχανήματα POS, για να μπορούν να χρεώνουν τις κάρτες των πελατών τους.

Η αρχή σχεδιάζεται να γίνει από τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Προβλέπεται όλοι να αποκτήσουν χρεωστικές κάρτες με ελάχιστη χρέωση ανά συναλλαγή τα 0,25 ευρώ. Οι φορολογούμενοι θα «εξαργυρώνουν» την επιστροφή κεφαλαίου που θα έχουν κερδίσει κατά τη διάρκεια του έτους με την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.


http://santo-rinios.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...