Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ναζι και ισλαμιστές υμνούν τον Χιτλερ και τον Αλλαχ μεσα σε τζαμιά! Βιντεο – σοκ με κρυφή κάμερα – να ξυπνήσει επιτέλους η συγκυβέρνηση.

ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ – ΤΟ “ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ” ΕΓΙΝΕ “ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΚΜΠΑΡ”!

Μετα την αποκάλυψη οτι η Γαλλία εχει μετατραπεί σε φυτώριο φασισμού λόγω της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των τζαμιών, νεα βιντεο απο “λειτουργίες” σε σουνίτικα τζαμιά που παραπέμπουν στο ναζιστικο Βερολίνο δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Το σύνολο των “πιστών” μεταξύ των οποίων και κάποιοι “άρειοι” χαιρετούν ναζιστικα κάτω απο τις κραυγές μίσους του μουλά, ουρλιάζοντας “Αλλαχ Ουάκμπαρ”!
Μπορει τα λαδωμενα ΜΜ”Ε” απο ισλαμικό χρήμα να κρύβουν τα εγκλήματα και την απάνθρωπη δράση που συντελείται μεσα στα τεμένη, αλλά το κράτος οφείλει επιτέλους να δράσει!
Όταν ένας στους τρεις νέους, γεννημένους στην πολιτισμένη Γαλλία, θέλει να σφάξει Ορθόδοξους, ομοφυλοφιλους και Εβραίους στα πρότυπα της ISIS, επειδή έτσι των έμαθαν στο τζαμί, είμαστε ένα βημα πριν τον όλεθρο.
Η Ελληνική πολιτεία πρέπει τωρα να φροντίσει για την προστασία της κοινωνίας. Όποιος σιωπά επειδή χρωστά τουρκικό ναρκοχρημα και καταριανό πετροδολλάριο, ας παει στον αγύριστο.




http://olympia.gr/2014/08/20

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...