Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μεγάλη αποκάλυψη: Τα «βατράχια» του Σίσι διέσυραν τον 6ο Στόλο του Ομπάμα – Τσιμουδιά η Χίλαρι για το φιάσκο!

Το απίστευτο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το 2013, αποκαλύφθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση μόλις πριν από δύο ημέρες. 

Η Κλίντον αναφέρει στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της ότι το 2013 η αιγυπτιακή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε πτήσεις πάνω από τον αμερικανικό 6ο Στόλο, όμως δεν λέει τίποτα για τη συνέχεια…
Πλοία του αμερικανικού στόλου είχαν αποπλεύσει από την αμερικανική βάση στο λιμάνι της Νάπολης και κατευθύνονταν στην Αλεξάνδρεια, με στόχο να σώσουν τους δήθεν εξεγερμένους διαδηλωτές, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν υποκινούμενοι από τη συμμορία της Χίλαρι ισλαμοφασίστες.
Μόλις τα αμερικανικά πλοία βρέθηκαν σε αιγυπτιακά χωρικά ύδατα, η πολεμική αεροπορία ξεκίνησε τις πτήσεις για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας.
Την ίδια ώρα, Αιγύπτιοι βατραχάνθρωποι, υπό τις εντολές του αντιναυάρχου Mohab Mamish καταδύονταν κάτω από τα αμερικανικά πολεμικά πλοία.
Κάποια στιγμή λοιπόν γίνεται κάτι που σκόπιμα οι ΗΠΑ εξακολουθούν και αποκρύπτουν και ο λόγος είναι προφανής: Υπέστησαν πλήρη ταπείνωση!
Τα «βατράχια» αναδύονται, εισβάλουν σε ένα από τα δήθεν πανίσχυρα θωρηκτά και αιχμαλωτίζουν τον καπετάνιο!!!
Αμέσως,  μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, καλεί τον Ομπάμα και του μεταφέρει το μήνυμα του στρατηγού αλ Σίσι: «Δεν θέλουμε  κλιμάκωση, αλλά αν θέλετε εσείς, μπορείτε να την έχετε! Ο Έκτος Στόλος θα αποχωρήσει αμέσως από τα αιγυπτιακά χωρικά ύδατα, ειδάλλως θα αποκαλύψουμε σε ολόκληρο τον κόσμο το τι κάναμε»…
Γίνεται λοιπόν σαφές, γιατί η Κλίντον απέκρυψε την υπόλοιπη ιστορία…

http://www.hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...