Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MAKELEIO.GR:ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ


”ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ”!

σχόλιο Γ.Θ : Κάποτε ένας διαπλεκόμενος επιχειρηματίας - καναλάρχης είχε ζητήσει από τον Π.Εφραίμ να μεσολαβήσει στον Ρουσόπουλο & Καραμανλή εκμεταλλευόμενος την γνωριμία που είχανε. Όταν ο Γέροντας αρνήθηκε ξεκίνησε το κατασκευασμένο ψευτοσκάνδαλο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η νέα προσπάθεια παρέμβασης της αντίχριστης τάξης είναι αληθινή ή όχι αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πασιφανής η προσπάθεια εμπλοκής της Μονής για άλλη μια φορά.



Φιλορωσική ιστοσελίδα της Ουκρανίας-πριν από λίγα λεπτά- δημοσίευσε επιστολή που φέρεται να έγραψαν μοναχοί από Μονή της χερσονήσου του Άθω στο Άγιο Όρος που συνοδεύεται από φωτογραφία του καθηγούμενου Εφραίμ.Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής οι μοναχοί καταγγέλουν απόπειρα χρηματισμού Ηγουμένης από παρακρατικούς του νέου προέδρου της Ουκρανίας , Πέτρο Ποροσένκο, για να στηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου!
Διαβάστε απόσπασμα της επιστολής που δημοσιεύει η ιστοσελίδα  freedom.kiev :
«Εδώ, αγαπητέ Ανδρέα, οι άνθρωποι ξέρουν τι συμβαίνει στο Άγιον Όρος. Για εμάς συχνοί τον τελευταίο καιρό είναι οι “επισκέπτες” από το Κίεβο.
Μας ζητούν να ευλογήσουμε μια “στρατιωτική επιχείρηση” στην Ανατολική Ουκρανία. Οι απεσταλμένοι της χούντας επισκέφθηκαν όλα τα μεγάλα μοναστήρια τou Αγίου Όρους, κυρίως στη μονή Βατοπεδίου, Δοχειαρίου, Παντελεήμων Χιλανδάρι, Φιλοθέη, Kutlumush. . . Οι επιχειρηματίες πρότειναν κυνικά σε Ηγουμένη πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για ένα μικρό γράμμα υποστήριξης. Αφού αρνήθηκε, προχώρησαν οι επισκέπτες σε μια πλήρη αποτυχία, ακόμη και στο ρώσικο μοναστήρι-όπου περισσότερο από το ήμισυ (!) – είναι  Ουκρανοί.
Ναι, εμείς είμαστε Ορθόδοξοι φονταμενταλιστές. Όλα τα μοναστήρια του Άθω στηρίζουν ομόφωνα τις ρωσικές δυνάμεις και τουςς πολιτοφύλακες “Donbass” ενάντια στις δυνάμεις του χάους. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο δεν είναι από άλλη μια επίθεση των σκοτεινών δυνάμεων της Δύσης στην Ορθόδοξη Ανατολή. Είμαστε βαθύτατα εξοργισμένοι από τις ενέργειες των ληστών του Κιέβου καθώς και τα κυνικά ψέματα των Ουκρανικών και αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι καθαρός σατανισμός. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
ΟΧΙ ευλογία στους στρατιώτες και αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μας.
ΟΧΙ ευλογία στους απεσταλμένους της φασιστική χούντας! “

http://www.makeleio.gr/?p=132965
& πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...