Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί δεν αντιστέκονται οι διανοούμενοι και καλλιτέχνες;

του Πανάνδρου Έλληνος

Έχετε παρατηρήσει την παντελή απουσία ενάντια στο σύστημα ολων των επωνύμων , τραγουδιστών , καλλιτεχνών , διανοουμένων κλπ.; Κάποτε οι διανοούμενοι και καλλιτέχνες ήταν στη πρώτη γραμμή της αντίστασης μαζί με τους πολίτες γράφοντας τραγούδια , ποιήματα , κάνοντας αντιστασιακές συναυλίες , ανεβάζοντας αντιστασιακά έργα και γενικά εμψυχώνοντας με κάθε τρόπο τους πολίτες συμμετείχαν….
Έχετε αναρωτηθεί γιατί όταν σε λιγότερο σημαντικά γεγονότα έβγαιναν ολοι αυτοί να υποστηρίξουν τον αδύνατο και αδικημένο για να δείξουν τη μεγαλοψυχία τους ενώ τώρα σιωπούν? Γιατί απλα ολοι τους φοβούνται ότι αν πουν κάτι ενάντια του συστήματος τότε το σύστημα θα τους στείλει το ΣΔΟΕ!!!!! Και τότε πως θα δικαιολογήσουμε τις βίλες, τα κότερα , τα πανάκριβα αυτοκίνητα , τα έργα
τέχνης και τις καταθέσεις?
Σήμερα που έχει έρθει η συντέλεια στην Ελλάδα , κυριολεκτικά , και πολύ περισσότερο όταν η χωρα προδίδετε φανερά πλέον και με κάθε τρόπο στους τοκογλύφους από τους ντόπιους δωσίλογους γιατί σιωπούν ? Δεν έχουν να πουν τίποτα?
Να σας πω λοιπόν τι πιστεύω. Είναι κι αυτοί μέρος του συστήματος της εγκαθίδρυσης της κλεπτοκρατιας μετα το ’74 γιατί έπεσε πολύ και μαύρη ‘’κονόμα’’. Όχι ότι είναι κακή η ‘’κονόμα’’ , αντιθετος , αλλά μιλάμε για ξεδιάντροπα μαύρη ‘’κονόμα’’ οπότε καλύτερα είναι να τα έχουν καλά με το σύστημα μην βρουν κανένα μπελά….
Κάνουν και καμιά αβάντα νομιμοφροσύνης και υπερ της ‘’δημοκρατίας’’ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ σαν την Βανδή λογου χάρη και έτσι γλυτώνουν τις φασαρίες… Υπάρχουν και κάτι σκιές με τον σύζυγο γύρω από μια ομαδιτσα … μη προκαλούμε παραπάνω… Αυτος ο αντιστασιακος Νταραλας με τις παγωμένες τσιμινιέρες του και τις σκαλωσιές που κάνουν τους άντρες που πήγε? Μήπως στο γκευ πρα’ι’ντ ? Μήπως μαζί με την περι πολλού συμβία του πρώην υπουργό της κυβέρνησης των προδοτών της κλεπτοκρατιας που μιλούσε ολο για τον Τσεκεβαρα και στο τέλος ήταν ολο ΒΑΡΑ τον κοσμάκη?
Τα σύγχρονα SS των γερμανων και των δωσίλογων φίλων τους είναι εδώ για συγκεκριμένο λογο και ονομάζονται ΣΔΟΕ. Αν είσαι αντίπαλος θα σου τα στέλνουν θα σε καταστρέφουν οικονομικά και θα σε βγάζουν και στα μανταλάκια. Σε ολους μπορούν να βρουν μερικά ευρώ να λείπουν από το λογαριασμό… σε ΟΛΟΥΣ. Για το λογο αυτό τα δημιουργησαν. Για να κλεβουν και να καταστρεφουν τους παντες και ειδικα του αντιφρονούντες. Τι έγινε με τι λίστα λα γκαρντ, το Γιάννο , το Μαντελη , τι SIEMENS , τα υποβρύχια , τα τραίνα , τα λεωφορεία ,τα αεροπλάνα , τον κλεφτόπουλο και το διαβόλου , το Λιάπη με τα 300 μυρια που αναπαύετε στο Παρίσι , τα CDS , τα 6 μύρια της Μαργαρίτας Παπανδρέου και ποσα αλλα? Εμείς οι απλοί πολίτες ξέρουμε το ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ? Ξέρει μόνο όταν είναι να αρπάξει τη περιουσία κάποιου μέσου φουκαρά της μεσαίας τάξης και φυσικά των αντιφρονούντων…

Και μη βιαστείτε να πείτε την κορυφαία βλακεία – καραμέλα του συστήματος ‘’αν είσαι φοροφυγάς καλά σου κάνουν΄΄ γιατί σε λίγο ολοι μα ολοι αν μπορούν να κρύψουν κάτι για να ζήσουν θα το κάνουν γιατί απλα με τέτοιους φόρους και χωρίς ανταποδοτικά (υγεία , παιδεία κλπ. ) είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επιβιώσεις
Καταλάβατε γιατί δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από πουθενά?
Θα το βρουν όμως από εκεί που δεν το περιμένουν πως υπάρχει…. Ο Παΐσιος , ο Ιωσήφ Βατοπεδινος , ο Κοσμάς ο Αιτωλος (ναι αυτος που σκότωσαν οι εβραίοι..) και τόσοι αλλοι μας έχουν δείξει χρονια πριν τι θα συμβεί και από πού θα μας έρθει η βοήθεια…. Όλα τους τα λεγόμενα επαληθεύονται πανηγυρικά και μέχρι κεραίας το ένα μετα το άλλο!!!! Προσωπικά δεν ανησυχώ γιατί πιστεύω. Για ψάξτε το λίγο… θα εκπλαγείτε οσοι δεν πιστεύεται….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...