Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία: Εμφάνιση Γιανουκόβιτς που μιλά "για άνοδο των ναζί" και πραξικόπημα.

http://primetour.ua/pictures/files/ukraine-map.gif
σχόλιο Γ.Θ : Και κάποιος άλλος είχε μιλήσει για άνοδο των ναζί - εθνικισμό στην Ευρώπη πολλά χρόνια πριν. Τώρα που συμβαίνει αυτό, ας θυμηθούμε και τα υπόλοιπα που είχε πει... για τον Γολγοθά της Πατρίδας, την Αναγέννηση και την Πόλη των Ονείρων μας!


Η Ουκρανία οδεύει προς διαμελισμό. Ο Πρόεδρός της Βίκτορ Γιανουκόβιτς από το Χάρκοβο μίλησε για πραξικόπημα και “άνοδο του ναζισμού”.
“Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό μου, αλλά δεν παραιτούμαι. Θα παραμείνω στην Ουκρανία. Δεν παραιτούμαι. Προσπαθώ να προστατεύσω τους πολίτες από συμμορίες κακοποιών. Η σημερινή Βουλή παίρνει παράνομες αποφάσεις. Βρίσκεται σε εξέλιξη πραξικόπημα. Η κατάσταση θυμίζει την άνοδο του Ναζισμού. Δεν πρόκειται για αντιπολιτευόμενες δυνάμεις, αλλά για φασίστες. ”.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας αποφάσισε να ξεκινήσει περιοδεία στις ανατολικές και νότιες επαρχίες της χώρας, όπου κυριαρχούν απόψεις περί διαμελισμού και προσάρτησης στη Ρωσία.

Με ανακοίνωσή τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δηλώνουν ότι θα τηρήσουν ουδετερότητα, και δεν θα παρέμβουν στην πολιτική αντιπαράθεση.


http://www.onalert.gr/stories/oukrania-emfanisi-gianoukovits-pou-mila-gia-nazi

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...