Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Οι "Λύκοι της Νύχτας". Η ομάδα που είναι αποφασισμένη να πεθάνει για να υπερασπιστεί τους Ρώσους.

σχόλιο Γ.Θ : Σύμφωνα με ρωσικές ειδησεογραφικές πηγές η θρυλική αντιναζιστική ομάδα, την οποία οι δυτικοί αποκαλούν συμμορία, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα ρωσικά συμφέροντα ακόμα και αν χρειαστεί να χυθεί αίμα.



Οι "Λύκοι της Νύχτας" (Nochnye Volki - Ночные волки) αρέσκονται να περιδιαβαίνουν τη ρωσική επικράτεια πάνω σε μεγάλες μοτοσικλέτες Χάρλεϊ Ντέιβιντσον - της μάρκας που αποτελεί και προτίμηση του ίδιου του ρώσου ηγέτη, ο οποίος έχει θεαθεί πολλάκις να οδηγεί μία από αυτές.

Υπάρχει μάλιστα σχετικό βίντεο από τον Αύγουστο του 2011, οπότε ο Πούτιν εμφανίστηκε να οδηγεί μία τεράστια Χάρλεϊ στη συγκέντρωση των «Λύκων» στην πόλη Νοβοροσίσκ. Εκεί τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη των Σοβιετικών, που έπεσαν πολεμώντας τους ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Η ομάδα προέκυψε μέσα από την αντισοβιετική ροκ κουλτούρα της δεκαετίας του 1980 και το μανιφέστο της, όπως τονίζεται, «απορρίπτει κάθε νόμο και κανόνα, αναγνωρίζοντας μονάχα την κυριαρχία της Αδελφότητας».


O Πούτιν είναι τόσο πολύ φίλος με τον αρχηγό της ομάδας των «τσοπεράδων» Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ (γνωστός και ως «Χειρούργος»), ώστε τον περασμένο Ιούλιο «έστησε» σε προγραμματισμένη συνάντηση τον ουκρανό ομόλογό του Βίκτορ Γιανούκοβιτς, επειδή τα… έλεγε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Ζαλντοστάνοφ.



Επιμέλεια Έκτακτο Παράρτημα
yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...