Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα για οργάνωση και βοήθεια.

Να διαβαστεί μόνο από αυτούς που επιθυμούν να γίνουν Πολίτες Βυζαντινής Ελλάδας.


του Γιώργου Θαλάσση
Αδέρφια, αν θέλουμε να γίνουμε πολίτες μια δυνατής και ανεξάρτητης Ελλάδας και να δούμε μέρες Βυζαντινές, πρέπει να αγωνιστούμε με την πνευματική ζωή μας και τον αγώνα μας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Χωρίς μετάνοια και προσπάθεια σε πνευματικό και αγωνιστικό επίπεδο και να θέλει να μας ελευθερώσει ο Κύριός μας και Θεός μας, δεν του δίνουμε το δικαίωμα, αφού το μόνο που δεν μπορεί να κάνει σαν Θεός, είναι να επέμβει στην Ελεύθερή μας βούληση.
Τα αδέλφια μας, που έχουν πλανηθεί και μαντρωθεί από τα αριστεροκεντροδεξιά ιδεολογήματα, αγωνίζονται με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για τις μάταιες ξενόφερτες αυτές ιδέες καταφέρνοντας να παρασύρουν μέχρι σήμερα την πλειονότητα των συμπατριωτών μας. Αυτοί αγωνίζονται και οργανώνονται την ώρα που εμείς περιμένουμε παρατηρώντας τις εξελίξεις, ενώ εμείς είμαστε οι εξελίξεις και οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Είναι κρίμα αυτοί να αγωνίζονται για ένα ψέμα και εμείς να πιστεύουμε στην Αλήθεια και να μην κάνουμε τίποτα.
Πάνω στην Θράκη οι τούρκοι δημιουργούν τον ένα σύλλογο μετά τον άλλο προκειμένου να κάνουν το Ιερό μας έδαφος οθωμανία ξανά.
Τους δικούς μας Συλλόγους, που προσπαθούν να ανατρέψουν την σαπίλα του ανθελληνισμού, θα τους βοηθήσουμε ή θα αδιαφορήσουμε μέχρι που να χάσουμε την Πατρίδα μας;
Μην ανησυχούμε αν αύριο θα έχουμε δουλειά, να ανησυχούμε αν θα έχουμε Πατρίδα.


Για τον λόγο αυτό και επειδή το Ποθούμενο περνάει και από την Ένωση & Οργάνωσή μας, σας καλώ και παρακαλώ να βοηθήσετε το Σύλλογο για το Τάμα του Έθνους (εκτός αν πιστεύετε ότι ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες δεν το αξίζουν), γιατί υπάρχει ανάγκη (όχι οικονομική, αλλά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ).

όλα τα αδέρφια ένα κλικ




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...