Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η σφαγη στη Νιγηρία απο τους ισλαμοφασίστες αλλα εκεί δεν επεμβαίνει κανένας… Με τόξα και βέλη αμυνονται οι Γηγενείς κατα των γενοκτόνων…

σχόλιο Γ.Θ : Πάντα αδικημένοι, πάντα κυνηγημένοι. Είμαστε οι ανθρωπομίσητοι του κόσμου τούτου. Αυτοί, που έκαναν τον κόσμο αυτό επίγεια κόλαση, δεν μας θέλουν στην κόλασή τους. Όσοι αδικούνται από τους ανθρώπους, δικαιώνονται από τον Θεό.

 Τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πολιτεία Μπόρνο της βορειοανατολικής Νιγηρίας, όπου σημειώθηκαν δύο επιθέσεις απο τα κτήνη της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, όπως δήλωσαν χθες βράδυ τοπικοί αξιωματούχοι.
Ένοπλοι επέδρασαν στο χωριό Γιαγκούβα όπου σκότωσαν «2 νομάδες κτηνοτρόφους», δήλωσε ο Αλχάτζι Γκάρμπα Άλι, ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Νταμπόα.
Όταν οι νομάδες αποπειράθηκαν να τους εκδικηθούν, οι ένοπλοι «σκότωσαν άλλους 12 από τους νομάδες», πρόσθεσε ο Γκάρμπα Άλι, «διότι διέθεταν προηγμένα όπλα, ενώ οι νομάδες
δεν είχαν παρά τόξα και βέλη».
Η Δύση βέβαια φέρεται με το γάντι στους σφαγείς παιδιών, αφού είναι μαντρόσκυλα τους ώστε να ελέγχουν τον φυσικο πλούτο της Νιγηριας δημιουργώντας κλίμα χάους. Απο την άλλη η Αφρική ξαναζεί τις ημέρες των οθωμανικων ορδών που ξεκληριζαν τους Γηγενείς πουλώντας τους ως σκλάβους στους δυτικούς. Όπως ακριβώς έκαναν με τους Έλληνες που τους πουλούσαν ως σκλάβους στην Ασία.

 

olympia.gr
lithosfotos.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...