Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Με το ζόρι εμφύλιος.

σχόλιο Γ.Θ : Μόνο έτσι θα επιστρέψουν σε μαντριά οι Έλληνες. Μαντριά νέου δικομματισμού, των άκρων αυτή την φορά.


Για την Χρυσή Αυγή είναι γνωστές οι θέσεις μας από αυτό εδώ το ιστολόγιο. Πρόκειται για δύναμη με καμπαλιστική-σατανιστική βάση (από εκεί προέρχεται και ο όρος, από το ερμητικό τάγμα Golden Dawn), η οποία τελικώς προωθεί τον σιωνισμό, τον οποίο θεωρητικά πολεμά.
Αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα μας αναγκάζει να "πάρουμε το μέρος της".
Ένας μέλος της μαχαίρωσε και σκότωσε
έναν συνάνθρωπό μας. Αποτρόπαιο το έγκλημα για όποιον λόγο και αν έγινε. Αλλά τι ακολούθησε; Έρευνα στα γραφεία του κόμματος!!! Έχετε ακούσει ποτέ να συλληφθεί κάποιος Νεοδημοκράτης, κάποιος Πασόκος ή πολύ περισσότερο κάποιος Συριζαίος ή ΚΚΕς δολοφόνος και να ψαχθούν τα γραφεία αυτών των κομμάτων; Μα έχουμε τρελαθεί τελείως; Ποιος ηλίθιος σκέφτεται πως έτσι αντιμετωπίζει την Χ.Α.; Έτσι μόνον την δυναμώνει καθώς ο λαός βλέπει ότι τα βοθροκάναλα και το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου τάσσονται με τρόπο τελείως άδικο και εκτός της νομιμότητας εναντίον της. Εκτός πάλι, αν με την Χ.Α. το σύστημα παίζει τα ρέστα του, οπότε δεν πρόκειται για ηλιθιότητα, αλλά για συνειδητή πριμοδότησή της.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η εν λόγω άδικη δολοφονία επισκιάζει σήμερα την μεγάλη είδηση που δεν είναι άλλη από τους υπερβολικούς φόρους που πρόκειται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Αντί λοιπόν να είμαστε στα κάγκελα όλοι για την προσπάθεια ουσιαστικά δήμευσης των σπιτιών μας, καθόμαστε και ακούμε για άλλη μία φορά τον Κασσιδιάρη να μιλά για το διεφθαρμένο κράτος που διώκει την Χ.Α. Περαστικά μας!

http://oramapolis-gr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_18.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...