Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ & ΥΛΙΣΜΟΣ. ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΑ.

Ο Μαρξιστής Β. Σμυρνώφ είπε : ''Ο Κομμουνισμός είναι ένας Φασισμός των άκρων και ο Φασισμός είναι ένας μετριοπαθής Κομμουνισμός!''.

Ολόκληρο το βίντεο εδώ :



Ο Καρλ Μαρξ ήταν πρόεδρος της Μασονικής νεολαίας στην Γερμανία !
Μαρξ = Γερμανοεβραίος, Λένιν = Εβραίος, Τρότσκυ = Εβραίος , Μπακούνιν = Ρωσσοεβραίος !

Κομμουνισμός... Οι Γενοκτονίες των κομμουνιστών
Ρωσσία (66.000.000 !), Καμπότζη (2.500.000, από τα 4.500.000), Τσεχοσλοβακία (Σφαγή της Πράγας), Ρουμανία, Αλβανία, Γερμανία και όπου αλλού θέλει υψωθεί η Κομμουνιστική Σβάστιγκα (Σφυροδρέπανο).
Στην Κίνα, ακόμα και σήμερα γίνονται μαζικές εκτελέσεις Χριστιανών, ενώ απαγορεύεται η τέλεση της Θείας Λειτουργίας ! Στην Ελλάδα δεν τους πέρασε.

Κομμουνισμός και Μασονία
Το πεντάκτινο Αστέρι των διάφορων ψευτο-αναρχικών, κομμουνιστικών κ.ο.κ. Φασιστικών οργανώσεων, είναι ένα από τα κύρια εμβλήματα των μασονικών στοών !!! Ο Γερμανοεβραίος Κάρλ Μάρξ ήταν πρόεδρος της μασονικής νεολαίας στην Γερμανία ! Γι΄ αυτό και φωτογραφιζόταν με το δεξί χέρι στο πέτο, όπως ο αντίχριστος ειδωλολάτρης Αδαμάντιος Κοραής !

Μαρξισμός... το όπιο των Κομμουνιστών
Στο Γερμανικό Περιοδικό Blinkpunkt δημοσιεύεται «Το τραγούδι του κόμματος», στο οποίο περιλαμβάνεται και ο στίχος: «Το κόμμα, το κόμμα, αυτό είναι πάντοτε ορθόν» !

Ο τέως αρχηγός του Κ. Κ. της Γερμανίας, Β. Ούλμπριχτ, είχε διακυρρήξει επανειλημένως: «Η σκέψις γίνεται από το Κόμμα και ο ''νέος'', ο σοσιαλιστής άνθρωπος, πρέπει να υπακούει εις την φωνήν του κόμματος ολόψυχα, ανεπιφύλακτα, χωρίς συζήτηση» ! (Όποιος τολμάει και διαφωνεί με το Κόμμα, χαρακτηρίζεται ως ''ρεβιζιονιστής'', αφορίζεται και θεωρείται εχθρός του Κόμματος !). 100% Θρησκευτικός δογματισμός δηλαδή !

Σχέσεις Κομμουνισμού με την διεθνή Μασονία:
http://stwmenkalws.blogspot.com/2012/02/blog-post_12.html

Σύντροφοι φασίστες
Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν, Φασι Στάλιν, Μάο Τσε Τουνγκ, Τρότσκυ, Μπακούνιν, Σύριζα, Κ.Κ.Ε., Κ.Ν.Ε., Κομμουνιστές, Εβραιο-Κομμουνιστικό κίνημα, Π.Α.Μ.Ε. στον φασισμό, Μαρξισμός, Φασι Σταλινισμός, Λενινισμός, ψευτο-Αναρχισμός, ανυπακοή στο Κ.Κ.Ε., Μπολσεβίκοι, Φ Αριστερά, εργατικό κίνημα, Φ Αριστεροί, Λαϊκό κόμμα, Β Ριζοσπάστης, Κ.Κ.Ε. 90 χρόνια προδοσίες.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...


http://www.zougla.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...