Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τούρκοι Αξιωματικοί στα ...Μετέωρα !

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης για επίσκεψη στα Μετέωρα, Τούρκοι αξιωματικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Μοναστική Πολιτεία βρέθηκαν ο νέος Διοικητής της Νοτιο-Ανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας, που εδρεύει στον Τύρναβο  Ταξίαρχος  Hakan Eser και συνεργάτες του.

trikalavoice.gr
veteranos.gr

Κοτσαμπάση δεν είχαμε και ...Τουρκο-κοτσαμπάση αποκτήσαμε, ή μαλλον μας τον διορίσανε ! 

Ο Τούρκος Ταξίαρχος ανέλαβε τα καθήκοντα Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG της Λάρισα μετα Βαϊων και κλάδων . Ο Τουρκικός τύπος ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΊΑ για την "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ'' στην Ελλάδα " .

Ο Τουρκικός τύπος μιλά για ."διορισμό Τούρκου Διοικητή στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο της Λάρισας", (από τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ τι Συμβαίνει) και αναμιγνύει τη νέα Δομή του ΝΑΤΟ!

Η Haberturk με τον τίτλο: «Διορίστηκε Διοικητής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ», γράφει ότι "στο πλαίσιο των εργασιών για το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά ανατέθηκαν καθήκοντα σε Τούρκο στρατηγό.

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της νέας αναδόμησης δυνάμεων του ΝΑΤΟ διόρισε τον επιτελικό συνταγματάρχη, Χακάν Εσέρ, τον οποίο προήγαγε σε Ταξίαρχο στην Διοίκηση του στρατηγείου στον Τύρναβο ".

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Cumhuriyet στην πρώτη σελίδα τονίζοντας ότι "μετά από 100 χρόνια, για πρώτη φορά, ένας Τούρκος στρατηγός θα ασκήσει καθήκοντα στην Ελλάδα! 


Ο Ταξίαρχος Εσέρ Χακάν, διορίστηκε στην Διοίκηση της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Λάρισα."..

http://www.veteranos.gr/2013/09/blog-post_927.html


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...