Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Ο ...ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ("ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ... ΡΕΠΟΥΣΗ!)

ΤΟ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΣΤΟ ΜΕΜΦΙΣ ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΣΗ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
Tα ιδιαιτέρως απογοητευτικά και ανησυχητικά περιστατικά απο τις ΗΠΑ, όπου στα σχολεία τους ο ΘΕΟΣ φαίνεται στην ουσία να... διώκεται (και ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΙΟΛΑΣ!), με την πάροδο του χρόνου όλο και πυκνώνουν! Το γεγονός, που θα διαβάσετε, έκανε μεγάλη αίσθηση εκεί σε πάρα πολλούς γονείς για τα απερίγραπτα χάλια, που έχει οδηγήσει η "χαλάρωση" ή καλύτερα η πλήρης παράδοση σε νεοταξικές πρακτικές και ...ΕΝΤΟΛΕΣ!
Η 10χρονη Erin Shead από το Memphis του Tennessee, όπως και οι άλλοι μαθητές στο Δημοτικό 'Lucy' στο Millington, άκουσε από την δασκάλα της να ζητάει από τα παιδιά να γράψουν για κάποιο «είδωλο στο οποίο κοιτάνε», ως μέρος ενός μαθήματος.

Η μαθήτρια, αφού σκέφτηκε λίγο, αποφάσισε να γράψει για τον Θεό. Έφτιαξε ένα διάγραμμα στο οποίο εξηγούσε, ότι ένας από τους λόγους γιατί "κοιτάει τον Θεό" είναι γιατί «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι σε αυτή τη γη».
«Αγαπώ [τον Θεό] και τον Ιησού και ο Ιησούς είναι Γιος Του, που ήρθε στη γη. Αγαπώ επίσης τον Ιησού», συνέχισε η 10χρονη. «Ο Θεός είναι το είδωλό μου, ποτέ δεν θα τον μισήσω. Αυτός θα είναι πάντα το νούμερο ένα πρόσωπο, στο οποίο κοιτάω», πρόσθεσε.
 

Όταν η δασκάλα πήρε την γραπτή εργασία της Erin, είπε στο κορίτσι ότι ...απαγορεύεται να διαλέξει τον Θεό(!!!) ως είδωλό της και απαίτησε(!) να ξανακάνει την εργασία και να επιλέξτε ένα νέο είδωλο! Της είπε επίσης, ότι την εργασία της με το Θεό, ως το είδωλό της, πρέπει να πάρει στο σπίτι της και ότι δεν... επιτρέπεται να παραμείνει στην ιδιοκτησία του σχολείου! (Η βλακεία δηλαδή, σε όλο της το μεγαλείο!)

Αφού της απέρριψαν τον Θεό, η Erin (αναγκάσθηκε και) έγραψε τον Michael Jackson ως το "είδωλό της", κάτι που έγινε αποδεκτό από τη δασκάλα.

Ωστόσο, όταν η μητέρα της Erica Shead άκουσε τι συνέβη, οργίστηκε και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία, μιλώντας πως η κόρη της έπεσε θύμα διακρίσεων από το σχολείο λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων! (Έτσι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΡΕΠΟΥΣΗ... Ενώ άν το αφήνουμε να "περάσει", χάσαμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το παιχνίδι!). 

Η Shead είπε στο κανάλι 'WREG - TV', ότι θεωρεί την πρώτη εργασία της κόρης απλά «χαριτωμένη και αθώα» και ότι το σχολείο δεν είχε τη εξουσία να πει η κόρη της, ότι δεν επιτρέπεται να γράψει για τον Θεό και τον Ιησού.

Η μητέρα του κοριτσιού επισκέφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το δημοτικό σχολείο το πρωΐ της Τετάρτης, ζητώντας από την διεύθυνση να της δείξουν την πολιτική του σχολείου, που να απαγορεύει στα παιδιά να μιλούν για το Θεό εγγράφως.

Από την διεύθυνση πρωτοβαθμίου εκπαιδεύσεως της περιοχής ειπώθηκε, ότι ήταν λάθος της δασκάλας να απαγορεύσει το κορίτσι να γράψει για τον Θεό! Η εκπρόσωπος εξήγησε, ότι παρ' όλο που οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τη δυνατότητα να προωθούν (γιατί θα τους σταυρώσουν αν το τολμήσουν!) την θρησκεία στην τάξη, δεν υπάρχει κανένας κανόνας, που να απαγορεύει τους μαθητές να γράφουν για τη θρησκεία σε κάποια εργασία. (Άρα, "ο επιμένων" νικά!)

Ανάλογες περιπτώσεις, που αφορούν θέματα θρησκευτικής ελευθερίας, έχουν έρθει στα αμερικάνικα δικαστήρια, όπως η περίπτωση ενός μαθητή από το New Jersey, στον οποίο απαγορεύτηκε(!!!) να τραγουδήσει τον χριστιανικό ύμνο "Awesome God" σε ένα σχολικό 'σόου' ταλέντων, αλλά και ενός χριστιανού μαθητού από το Μισσούρι, που απειλήθηκε(!) ότι το πτυχίο του θα... παρακρατηθεί, επειδή αρνήθηκε να υποστηρίξει την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με επιστολή του προς το νομοθετικό σώμα της πολιτείας!


(Αυτά είναι ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ από την διαρκώς εξαπλούμενη και θλιβερή "κατάντια" στην αμερικανική εκπαίδευση, που δυστυχώς βρίσκει όλο και περισσότερους "μιμητές" και στην χώρα μας!
ΣΤΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΧΩΡΙΣ "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!)

"Παπαφλέσσας"

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...