Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΒΡΙΖΕΙ & ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!! "Ο σφαγέας Άσαντ θα πληρώσει πολύ ακριβά - Θα τον εξοντώσουμε όλοι μαζί!"

σχόλιο Γ.Θ : καημένε Ρετζέπ, τι σε περιμένει...
Θα δούμε ποιος θα μείνει όρθιος ως το τέλος, εσύ και οι σιωνιστές ή εμείς οι Έλληνες;
Όσο για τον Αλαχ που επικαλείσαι, θα τον δεις στην άλλη ζωή σε μια λίμνη πυρός...

Τη στιγμή που η Δαμασκός πλήττεται από αεροπορικές επιδρομές από το Ισραήλ, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προβαίνει σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απειλές κατά του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον αλ Ασαντ ως «σφαγέα» που θα πληρώσει «ένα πολύ βαρύ τίμημα» για όσα έχει διαπράξει σε βάρος του λαού της χώρας του.
«Εσείς, Μπασάρ Ασαντ, Θεού θέλοντος, θα πληρώσετε για όλα αυτά», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, προβαίνοντας σε μια από τις πιο σφοδρές φραστικές επιθέσεις του εναντίον του Σύρου ηγέτη, στον οποίο αναφέρθηκε χρησιμοποιώντας επανειλημμένα εκφράσεις όπως «δολοφόνος» και «σφαγέας».
«Θα πληρώσετε ένα πολύ, πολύ βαρύ τίμημα για το θάρρος που επιδείξατε στα βρέφη στις κούνιες τους, αλλά δεν ήσασταν ικανός να το επιδείξετε σε κανέναν άλλο», συνέχισε ο Ερντογάν, μιλώντας ενώπιον βουλευτών και μελών του κυβερνώντος ισλαμοσυντηρητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK).
«Εάν το θέλει ο Θεός, θα φυλακίσουμε αυτόν τον σφαγέα, αυτός ο δολοφόνος θα τιμωρηθεί με την ποινή που του αξίζει από τη διεθνή κοινότητα. Και θα υμνούμε τον Θεό γι' αυτό», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
«Αφορμή» οι αεροπορικές επιδρομές
Η σκληρή τοποθέτηση του Ερντογάν σημειώθηκε αφού είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε στρατιωτικούς στόχους κοντά στην Δαμασκό. Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, επρόκειτο για όπλα από το Ιράν που προορίζονταν για τη λιβανέζικη ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ, που θεωρείται ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του συριακού καθεστώτος.
Η Αγκυρα είχε ειρωνευτεί την Δαμασκό το Φεβρουάριο, όταν είχε σημειωθεί μια ισραηλινή επιδρομή σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις κοντά στην Δαμασκό. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου είχε διερωτηθεί τότε γιατί ο συριακός στρατός δεν αντέδρασε: «γιατί δεν πέταγαν κανένα χαλίκι;», είχε πει.
Η Αγκυρα ισχυρίζεται ότι διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με την Δαμασκό αφού οι "εκκλήσεις" της να υπάρξει ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης – η οποία διανύει πλέον την τρίτη της χρονιά κι έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 70.000 ανθρώπους – δεν εισακούστηκαν... Εκτοτε, η τουρκική κυβέρνηση έχει ταχθεί με τους αντάρτες που μάχονται για την ανατροπή του Άσαντ και φιλοξενεί περίπου 400.000 Σύρους πρόσφυγες και αποστάτες του στρατού.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...