Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Plan A, Plan B... Plan GOD - Του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις μεγαλουπόλεις μαζί με το άπλωμα της αιθαλομίχλης στην ατμόσφαιρα από τις ξυλόσομπες και τα τζάκια, διαχέεται και η αποπνικτική μυρωδιά της πολιτικής σιχαμάρας.
«Θαρθεί καιρός που ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς»
ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Πνευματοκίνητε Άγιε Γέροντα το προείδες και σήμερα το ζούμε σε όλο το «απεχθές μεγαλείο» μιας σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας.
Μπορεί σαν λαός να ξωκείλαμε, αλλά η έμφυτη αηδία προς το ψεύδος, την απάτη και τον δόλο δημιουργεί εκ των υστέρων μέσα μας μια πρωτογενή μνήμη σε σχέση με τα παράδοξα γεγονότα που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια.
Ποιός λοιπόν δεν θυμάται την πολυδιαφημιζόμενη και πολυέξοδη παράσταση σεμιναρίων διαχείρισης κρίσεων που έγινε από το πολλά υποσχόμενο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Τότε σχεδόν ακόμα περιφερόταν «ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»...    κύριε Γ. Παπανδρέου του Ανδρέα και της Μαργαρίτας ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Δεν φταίτε εσείς, φταίμε εμείς γιατί η ψυχοκινητική αλλοτρίωση που εφαρμόσθηκε πάνω μας στους χαλαρούς καιρούς της μεταπολίτευσης, έφτιαξε και πιόνια ψηφοφόρους έτοιμους να εξυπηρετήσουν τους πειραματισμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης που πρεσβεύετε και διδάσκετε. Προσωπικά δεν επιθυμώ τέτοιες ημέρες να κακολογήσω κανένα πολιτικό αλλά πιστεύω ότι με τις ευχές και τις προσευχές των αδικημένων ψυχών ΠΟΥ «ΞΥΠΝΟΥΝ» έστω και αργά θα βρεθείτε όπως όλοι μας στα χέρια του ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ για να καταλάβετε, τι σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ και τι συμβαίνει στην διαχείριση των πραγματικών κρίσεων.
Και αυτό γιατί οι ακριβοθώρητοι καθηγητάδες διαχείρισης κρίσεων που κουβαλάτε εξ εσπερίας και πληρώνετε, σας μιλούν για Plan A ή για Plan B, ποτέ όμως για Plan GOD.
Το τελευταίο Plan, όχι μόνο δεν το γνωρίζουν, αλλά όπως φαίνεται το αντιμάχονται κιόλας.   
Σήμερα λοιπόν γευόμασθε τα αποτελέσματα της πολιτικής διαχείρισης, απόρροιας ακριβοπληρωμένων συμβουλών από γνωστές παγκοσμίως δεξαμενές σκέψης (Think tank) που σαν τα μαύρα κοράκια πέσανε στην πολύπαθη πατρίδα για να ξεσκίσουν ότι απέμεινε από τον κοινωνικό ιστό της. Όμως τα πειραματόζωα ξυπνήσανε και παρακολουθούν τους πειραματιστές τους.  Βλέπετε λοιπόν ότι λειτουργεί αθόρυβα το Plan GOD και εμφανίζει από το πουθενά χαμένες λίστες, χαμένους λογαριασμούς και υποψήφιους υπόδικους με αποτέλεσμα το σύστημα που εκπροσωπείτε να ταράσσεται κατά το «Ηρώδης εκταράσσεται... οδυρόμενος ότι το κράτος αυτού καθαιρείται ταχύ».
Άλλωστε με πληρεξουσιότητες σε σημερινούς υπόπτους και πιθανώς παραποιημένα στοιχεία ξεκινήσατε τις υπόγειες διεργασίες  για να φυλακίσετε ένα περήφανο έθνος στην σκλαβιά των τοκογλυφικών αγορών και στους πειραματισμούς της διαφημιζόμενης νέας εποχής.
Και τώρα το παίζεται τιμητές και μεταρρυθμιστές εσείς, οι  κατεξοχή αποδομιστές. Κάποιοι σας γράφουν για ελικόπτερα αλλά ούτε αυτά μπορούν να σηκώσουν το πνευματικό βάρος των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Τα φανταχτερά μεγαλειώδη πυροτεχνήματα των νεοποχιτών- νεόπλουτων - δήθεν - εκσυγχρονιστών  στον ουρανό πάνω από τον βράχο της Ακρόπολης κατά την είσοδο της νέας χιλιετίας τότε, σαν διάττοντες αστέρες σηματοδότησαν το αιώνιο όνειρο των ξένων για την πνευματική και οικονομική σκλαβιά της  Ελλάδος.
Εκείνες τις Πρωτοχρονιές μάς προσφέρθηκε πλουσιοπάροχα ΑΡΤΟΣ και ΘΕΑΜΑ με εορταστικά μηνύματα υποσχόμενα τον επίγειο παράδεισο της ΕΕ, ενώ είχαν σχεδιασθεί οι μελλοντικές παγίδες .
Σήμερα ΟΡΓΗ και ΣΙΧΑΜΑΡΑ είναι αυτό που συσσωρεύεται πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων και φυσικά αυτό είναι κακός σύμβουλος. Αν διαθέτετε ακόμα την κοινή λογική, δώστε άμεσες ανθρώπινες λύσεις στον χειμαζόμενο λαό ανεξάρτητα από τα κελεύσματα των διεθνών επιτηρητών. Διαφορετικά να είσθε σίγουροι ότι δεν θα χρονοτριβήσει να εφαρμοσθεί πλήρως το Plan GOD, άγνωστο σε εμάς τους ανθρώπους, γνωστό όμως στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που δεν θα επιτρέψει να χαθεί αυτό το ΕΘΝΟΣ που το έχει αναγορεύσει σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΖΥΜΗ ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Σύντομα αυτοί που πολεμούν και τσαλαπατούν αυτό το συνταίριασμα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που είναι το  ανεκτίμητο χάρισμα  του ΓΕΝΟΥΣ μας θα έρθουν οικέτες να ζητήσουν πνευματική μαγιά για την αναγέννηση της ζωής τους.
Άραγε το 2013 τι θα γράψει στην ανθρώπινη ιστορία...;
ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ με φώς και ελευθερία.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...