Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Επιβεβαίωση προφητείας Πατροκοσμά: "Ο χαλασμός θά γίνη από ένα κ(Κ)ασσιδιάρη"!

"Ο χαλασμός θά γίνη από ένα κασσιδιάρη" είπε ο Πατροκοσμάς, και εμείς αμέσως σκεφτήκαμε τον εκπρόσωπο του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τον κ. Ηλία Κασσιδιάρη. Άλλωστε αυτό που συμβαίνει μετά τα χτεσινά είναι πράγματι χαλασμός!


Αν διερωτηθούμε πόσο ασχολούνται τα ΜΜΕ ελληνικά και ξέναμε το συγκεκριμένο περιστατικό τότε πρόκειται για ένα παγκόσμιο χαλασμό. H δημοσιότητα του κ.Κασσιδιάρη ξεπερνά αυτή τη στιγμή και του Chuck Norris.

"Ο χαλασμός στόν τόπο θά γίνη από ένα όνομα αξιωματούχου ...; ". Ο Η.Κασσιδιάρης είναι ήδη αξιωματούχος καθότι υπήρξε βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (και πιθανόν θα ξαναείναι).

Το αποτέλεσμα των ενεργειών του πιθανόν θα είναι τεκτονικό, και ίσως ιδιαίτερα εποικοδομητικό για το κόμμα του , αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι οι δύο χώροι που θίγονται άμεσα ως εκπρόσωποι της "σκληρής" δεξιάς και της "σκληρής" Αριστεράς, οι οποίοι χώροι μοιάζουν να έχονται σε ολική ρήξη, με συνεπακόλουθο την συσπείρωσή τους.

Οι μεν της Χρυσής Αυγής γιατί δέχονται επιθέσεις ολομέτωπες από όλους και γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί στην κοινωνία που δεν στενοχωρέθηκαν με την ενέργεια αυτή, και τους βλέπουν με συμπάθεια, ο δε ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, ο χώρος του γνωρίζει ότι η "σκληρή" Δεξιά θα γίνει μασίφ και το ίδιο πρέπει να κάνει και η Αριστερά.

Και οι δύο έχουν ένα κοινό. Είναι ακραιφνώς αντιμνημονιακοί συνεπώς η στάση τους είναι πολύ πιθανόν να φερει παγκόσμιο χαλασμό έτσι, και αλλιώς.

defencenet.gr 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...