Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Γιατί ο Λιάπης Ιερώνυμος στέλνει συνεχώς μηνύματα ηττοπάθειας στον Ελληνικό λαό;

Ο Αθηνών Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στο γνωστό στέκι του συστήματος, την «Καθημερινή», έδωσε πάλι το απαραίτητο μήνυμα που θέλει να περάσει η νέα τάξη στον Ελληνικό λαό: Μήνυμα ηττοπάθειας και αδιαφορίας για την Πίστη και την Πατρίδα. Δείτε την εμετική στάση του για το θρήσκευμα στις ταυτότητες και για την Μακεδονία, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στο θέμα των σχέσεων Εκκλησίας Πολιτείας.

«– Εγώ δεν είμαι ούτε σαμαρικός ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Μητσοτάκη. Εγώ είμαι εκκλησιαστικός. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ο λαός μας. Και επομένως δεν θέλω να ξεσηκώνω τον λαό και να του δημιουργώ προβλήματα. Ας πούμε, όταν όλοι έκαναν τα συλλαλητήρια για την ταυτότητα, κι εμένα μου κακοφαινόταν που αφαιρείται (το θρήσκευμα), αλλά ήξερα τι θα γίνει στο τέλος. Ή τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Έμεινα μόνος μου. Τώρα λέω, αν ήμουν σαν εκείνους που έκαναν συλλαλητήρια, θα παραιτούμουν

Δεν είναι μόνο οι μασκοφορεμένοι κληρικοί που μας μεταφέρουν το μήνυμα της ηττοπάθειας, είναι και ο ίδιος που το κάνει συστηματικά μέσα από την «Καθημερινή» φωνή του Παπαχελά με τον ασυνάρτητο, αντιφατικό, υποτονικό και άχρωμο λόγο του, με την ζοφώδη αγαπολογία του και τις πολιτικά ορθές π-ορδές του συστήματος. ΨΟΦΙΟΣ «λόγος» βυθισμένος στη ναφθαλίνη σε μία εποχή που θα έπρεπε να αναπνέουμε φρέσκο οξυγόνο. Τόσο πολύ μας εγκατέλειψε ο Θεός;

Λέει ότι δεν θέλει να ξεσηκώνει τον λαό και να του δημιουργεί προβλήματα! Ενώ όταν τον κοιμίζει γενικώς του τα λύνει τα προβλήματα! Είναι θέμα κοιμίσματος! Εσύ να κοιμάσαι και «η τύχη να δουλεύει για σένα», όπως λένε. Εννοεί φυσικά ότι δεν θέλει να ξεσηκώνει τον λαό και να δημιουργεί προβλήματα στους πολιτικούς. Και για αυτόν τον λόγο καλλιεργεί στον λαό την απάθεια, την αδιαφορία, το βόλεμα. Δεν τα λέει αυτά κάποιος Ερντογάν, τα λέει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατάντια.

Είναι ο «εκκλησιαστικός» Ιερώνυμος Β’ (Λιάπης) ο οποίος αθέτησε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας και επέστρεψε από την Ψευδοσύνοδο της Κρήτης με άλλο κείμενο από αυτό που του έδωσαν… επειδή είναι «εκκλησιαστικός»!
… Ο οποίος έσχισε ξανά την Εκκλησία με το ουκρανικό, επειδή είναι «εκκλησιαστικός» και όχι επειδή ήταν πολιτική απόφαση των αμερικανών και των εγχώριων γιουσουφακίων..
… Ο οποίος γνώριζε και πάντα γνωρίζει «τί θα γίνει στο τέλος» με όλα τα θέματα, επειδή είναι «εκκλησιαστικός» και όχι επειδή του τα «σφυρίζουν» οι πολιτικοί για να ακολουθεί πιστά την «γραμμή» τους.

Ο «εν Αγίω Πνεύματι εκλεγμένος»!… «εκκλησιαστικός»! από τις πολλές γονυκλισίες στους πολιτικούς ξέχασε ότι στην Ελλάδα την ιστορία την γράφουμε, δεν την αντιγράφουμε και ότι ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ αυτοί που αντιγράφουν (τις «προβλέψεις» των άλλων) και ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ αυτοί που αγωνίζονται για να γράψουν την δική τους ιστορία.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια πόσα ακόμα θα καταπιούμε; Δε νοιώθει τίποτα μέσα του ο αμετανόητος άπατρις. Επικροτεί και τώρα την προδοτική του στάση στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Το αλυτρωτικό ψευτοεκκλησιαστικό μόρφωμα των Σκοπίων έχει ήδη αναγνωριστεί -εκτός από τον Βαρθολομαίο και την ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος– από τα Πατριαρχεία Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρωσσίας, Αντιοχείας, και την Εκκλησία της Πολωνίας.

Τί έρχεται μετά; Το Αιγαίο; Η Θράκη; Η ψευδένωση με τον πάπα; Η ψηφιακή σκλαβιά; Ένα είναι το σίγουρο: Μας προετοιμάζουν όλοι μαζί για μεγάλες προδοσίες και ήττες. Όποιος δεν το βλέπει ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...