Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

«Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορωνοϊό» λένε αυτοί που λένε όχι στο ΟΧΙ! Μεγάλοι ξεφτίλες τελικά!!

Έτσι πρότεινε ο αρχιεπίσκοπος στην κυβέρνηση, να «τιμήσουν τις ηρωικές θυσίες των προγόνων μας, χωρίς να λάβουν μέρος στις επίσημες τελετές, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για την αποφυγή των μαζικών συναθροίσεων».

Παίρνοντας δε την "πάσα" ο ξετσιπιασμένος αξετσίπωτος Πέτσας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο υπεύθυνο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για την αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, ανακοινώνει ότι ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της δεν θα παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου».
Έτσι, μεταμόρφωσαν την απροθυμία τους να τιμήσουν το ΌΧΙ σε αδήριτη ανάγκη δήθεν προστασίας από τον Κορωνοϊό.
Λες και αν ήθελαν, έστω σε συμβολικό επίπεδο να παραστούν στη δοξολογία, χωρίς την παρουσία λαού, δεν θα μπορούσαν!! Ας πήγαιναν μόνο ο πρωθυπουργός και 5-6 ακόμα στον άδειο καθεδρικό, αν ήθελαν να τιμήσουν την επέτειο, αλλά δεν θέλουν!
Έτσι είναι οι υποκριτές. Κρύβονται πίσω από μια αληθοφανή δικαιολογία που είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, μόνο για τα μάτια του κόσμου!
«Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορωνοϊό» λένε αυτοί που λένε όχι στο ΟΧΙ!
Μεγάλοι ξεφτίλες τελικά!!

 Γ.Γ.Γ.


5 σχόλια:

 1. Περιηγούμενος ὁ ὅσιος Μακάριος στὴν Κόλαση, ἀπὸ Ἄγγελο, εἶδε ἕνα ἐρεβῶδες πηγάδι καὶ ἐρωτώντας τὶ εἶνε αὐτό, ἔμαθε ὅτι ὀνομάζεται Ἀφάνεια καὶ εκεῖ πηγαίνουν οἱ βλάσφημοι Κληρικοί. Εἶνε, δε, τόσο βαθὺ ποῦ δὲν μποροῦν νὰ ἀκουστοῦν οἱ οἰμωγές (σπαρακτικοὶ θρήνοι) τῶν κολασμένων ἐκεῖ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα σου βάζει ΧΗΜΙΚΑ πράγματα μέσα σου και θα σου ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος
  https://www.youtube.com/watch?v=DeOpP09KiFg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλύτερα που ο Μητσοτάκης δεν πάει στην δοξολογία του Αγίου Δημητρίου.Ειναι αφορισμένος.Μην το ξεχνάμε αυτό.Το ίδιο ισχύει για Χαρδαλιά και Κεραμέως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά.
   Αλλά αμφιβάλω αν ήταν ποτέ χριστιανός και ορθόδοξος, για να είναι μέσα στην Εκκλησία έτσι κι αλλιώς...

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...