Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Μόνη λύση ένας νέος Καποδίστριας που θα γκρεμίσει το διαλυμένο κράτος και θα το ξαναχτίσει από την αρχή

Υπέρ της πατρίδος το παν!

Η κατάσταση σε μια χώρα δεν επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Αν κάποιος κάνει τον κόπο και πειθαρχήσει συναισθηματικά ώστε να εξετάσει αμερόληπτα τα δεδομένα, μπορεί να αντιληφθεί αν η εθνική ναυς ακολουθεί τη σωστή ρότα ή αν κλυδωνίζεται επικίνδυνα και τα στεγανά της πλημμυρίζουν με θαλασσόνερα.
Η Ελλάδα δεν κλυδωνίζεται. Εχει βρει σε ύφαλο. Βυθίζεται. Η οικτρή κατάληξη που δείχνει ότι θα έχει το συλλογικό ταξίδι οφείλεται στους ανίκανους, ανέμπνευστους, ανεπάγγελτους, αποκομμένους από την κοινωνία, ετερόφωτους και ξενόδουλους καπετάνιους. Η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες πάσχει από ηγεσία.
Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει πνευματικό και ηθικό εκτόπισμα και να φωτοβολεί η αρετή, χάσκει μέλαινα η οπή της χειριστοκρατίας, του κομματισμού, της αμηχανίας απέναντι και στα έκτακτα γεγονότα και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Η πατρίδα μας χάνεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και οι θολές φιγούρες των πνευματικά ολίγιστων προσπαθούν να συγκαλύψουν την τραγική αλήθεια με μπαγιάτικες δημοκοπίες και αφόρητα κλισέ που έχουν ξεπεραστεί εδώ και καιρό σ' Ανατολή και Δύση.

Το κράτος καταρρέει, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα την ίδια στιγμή που πραγματοποιείται εποικισμός από αλλόφυλα και αλλόθρησκα στοιχεία. Ο πληθυσμός φθίνει. Η αχρηστία της πολιτικής ηγεσίας μάς έχει φτάσει σε σημείο να μετράμε απώλειες πολέμου σε ειρηνική περίοδο! Περίπου στο εκατομμύριο υπολογίζονται εκείνοι που λόγω της οικονομικής κρίσης μετανάστευσαν στο εξωτερικό για το μεροκάματο. Η υπογεννητικότητα αποξηραίνει τον εθνικό κορμό και δίπλα η Τουρκία θεριεύει κι αγριεύει.
Εθνική κυριαρχία δεν ασκείται. Ακόμα και για τα φραγκοδίφραγκα πρέπει πρώτα να δώσουν άδεια οι ξένοι, που βιάζονται να εκποιηθεί ό,τι έχει και δεν έχει το καθημαγμένο κράτος.

Οι Ελληνες έχουν αφεθεί τόσο στην τύχη τους ώστε μια πλημμύρα πνίγει δεκάδες, μια πυρκαγιά προκαλεί εκατόμβη και η εγκληματικότητα σαρώνει κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επικράτειας.

Για όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα χρειάζεται επειγόντως ΗΓΕΤΗΣ! Η Ελλάδα έχει την άμεση ανάγκη ενός αναστήματος σαν αυτό του Καποδίστρια, που θα αναλάβει τα ηνία της πολιτικής εξουσίας και θα περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί δίνοντας θάρρος, έμπνευση και το δικό του καλό προσωπικό παράδειγμα στον φιλότιμο λαό μας. Να τα γκρεμίσει όλα και να τα χτίσει όλα από την αρχή.

Στην κατ' ευφημισμόν πνευματική «ελίτ» της Ελλάδας, που πάντα εξαρτάται από το δημόσιο χρήμα, αρέσουν τα μισόλογα, οι υπεκφυγές και οι δημόσιες σχέσεις με όσους έχουν καταστρέψει έθνος και λαό. Γι' αυτό προσπαθεί να περάσει την παραπλανητική ιδέα ότι «φταίει το σύστημα».
Εωσφορικής συλλήψεως σοφιστεία ετούτο. Λες και το περιβόητο «σύστημα» φτιάχτηκε από μόνο του ή προσγειώθηκε εν μέσω νεφέλης στην Ελλάδα. Αυτό το «σύστημα» το σκαρφίστηκαν άνθρωποι: και τους νόμους περί ευθύνης υπουργών και το άρθρο του Συντάγματος που απαγορεύει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και τα προνόμια των συνδικαλιστών και τη μη λογοδοσία του Δημοσίου προς τους πολίτες.

Κυβερνητικά στελέχη περικύκλωσαν με νομοσχέδια, προεδρικά διατάγματα και συνταγματικά άρθρα τούς πολίτες και πήραν πράσινο φως από τους πρωθυπουργούς για να το κάνουν αυτό. Οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στην παρακμή έγραψαν και υπέγραψαν την καταδίκη μας και αυτοί πρέπει να εξοβελιστούν από τον δημόσιο βίο. Αλλάζοντας τα πρόσωπα αλλάζει και το «σύστημα».

Μόνο ένας νέος, πραγματικός ηγέτης με εθνικό σχέδιο, γνώσεις, ηθική και πολιτική υπεροχή, έξωθεν καλή μαρτυρία και εμπεριστατωμένη άποψη για τον διεθνή περίγυρο της Ελλάδας θα μπορούσε να μας βγάλει από τη λάσπη που μας πνίγει, να μας γλιτώσει από τη λαίλαπα των μετρίων που αυτοσυστήνονται ως... αρχηγοί και οι άλλοι κάνουν πως τους πιστεύουν. Η πικρή αλήθεια είναι ότι με τους υπάρχοντες έχουμε φτάσει όχι στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε της Ιστορίας.

Ενας ικανός κυβερνήτης θα μπορούσε να κάνει πολλά για την Ελλάδα, αν είχε και τις δυνατότητες για να το πράξει - χωρίς εμπόδια τυπικού χαρακτήρα. Χωρίς να του δένουν τα χέρια οι νόμοι (κυρίως της Μεταπολίτευσης) που συγκαλύπτουν τη διαφθορά. Να μπορέσει, πριν απ' όλα, να διευκολύνει τις Αρχές να απονείμουν δικαιοσύνη για όλα όσα έχουν διαπράξει σε βάρος του Ελληνισμού οι επίορκοι εκλεγμένοι και μη. Να έχει έκτακτες εξουσίες ώστε να στείλει για τα περαιτέρω όλους εκείνους που καλύπτουν σήμερα τον παράνομο πλουτισμό τους και τα άλλα εγκλήματά τους πίσω από παραγραφές και νομικίστικα τερτίπια. Να ξαναφτιάξει τη χώρα σε σωστά θεμέλια. Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς χωροταξικές παρανομίες και, κυρίως, να βάλει τέλος στην ανομία.

Υψιστος νόμος, η σωτηρία της πατρίδας! Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Ομως, για να μπορέσει να τα γκρεμίσει όλα και να τα ξαναχτίσει, πρέπει να έχει υπερεξουσίες που δεν προβλέπονται από το υπάρχον πολίτευμα. Εκτός κι αν στηριχθεί διακομματικά και με ευρύτατη πλειοψηφία, για να σωθεί ό,τι σώζεται. Ομως τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν δείξει τέτοια διάθεση. Νοιάζονται μόνο για τη νομή της εξουσίας. Η εύρεση εθνικού κυβερνήτη αντάξιου της ελληνικής Ιστορίας δεν είναι απλά μια ευχή, αλλά προϋπόθεση επιβίωσης στον σκληρό κόσμο μας. Και μια τέτοια προσωπικότητα θα έπρεπε να στηριχτεί από όλους. Για την ώρα, μια τέτοια μορφή δεν φαίνεται στον ορίζοντα...

14 σχόλια:

 1. Η μονη λυση ειναι να ξεσηκωθει ο κοσμος γιατι σε λιγο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
  ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ....ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιά τήν ώρα άν, υποθέσθω, ευρισκετο τετοιος ηγέτης και αναλάμβανε τήν δύστυχη πατρίδα, θά είχε τό ίδιο τέλος με τόν αείμνηστο Καποδίστρια, τόν μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστούδουλο ή, στήν καλύτερη περίπτωση, του Άσσαντ.
  Γιαυτό ο Θεός θα φροντίσει πρώτα να καθαρίσει τήν "βρώμα" και κατόπιν θά στείλει τόν Ηγέτη πού ετοίμασε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατὰ ἕναν μόνο τρόπο
  πᾶς Ῥωμηὸς ζητάει νὰ δράσει
  Ἤ νᾶ φτιάξει αὐτὸς τὸν κόσμο
  ἤ νὰ τὸν ἀποχαλάσει !
  ΤΩΡΑ
  χαλᾶμε τὸ ψευτορωμαίϊκο,
  ποὺ ποτὲ
  δὲν μᾶς γέμισε τὴν ψυχή.
  Ἄγριο τὸ χάλασμα....ΟΔΥΝΗΡΟ...
  Καλλιόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ιωαννης Κουρούπης25 Απριλίου 2020 - 10:08 π.μ.

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑ ΦΕΎΓΕΙ Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ!! ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. για να εμφανιστει ο Ηγετης, ισως θα επρεπε πρωτα να υπαρξει μια συμπνοια και συνεργασια μεταξυ των ''αγνων'' πατριωτικων συλλογικοτητων, φορεων κλπ, αφηνοντας πισω εγωισμους και μικροφιλοδοξιες. Αλλα μαλλον προτιμαμε να βασιλευει η Διχονοια, δηλ ο διαβολος... Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τον Ιανουάριο του 2017, ασκήθηκε εις βάρος του δίωξη για υποκίνηση μίσους με ρατσιστικό λόγο κατ' εξακολούθηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Οι αξιόποινες πράξεις αφορούν διαδικτυακή συνέντευξη & ανάρτηση στο Facebook τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου δήλωσε αντίστοιχα ότι «είναι ύβρις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να βλέπεις ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα» κι ότι θεωρεί «τεράστια προσβολή και βεβήλωση για όλους τους ανθρώπους Έλληνες τους παραολυμπιακούς αγώνες που τα ζώα μας επιβάλλουν στον πλανήτη μας». ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για να υπάρξει Ηγέτης, και μάλιστα Άξιος, για νά τόν σώσει....
  Θα πρέπει να θέλει και ο λαός...
  Κι εγώ δεν βλέπω έναν λαό τέτοιον...
  Καλή νύχτα Ελλάδα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή! 3 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι: Πάμε για Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, για Εθνοσυνέλευση, για Άμεση Δημοκρατία! Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα! Τσακίζουμε τη χούντα των κομμάτων! Επιβάλουμε το Νόμο του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ! Η Ισλανδία έδειξε το δρόμο και το έκανε πράξη! https://www.facebook.com/groups/ethnosynelefsi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. > Υπέρ της πατρίδος το παν!

  Όχι. Αυτός είναι ο λάθος δρόμος.
  Αυτόν τον δρόμο ακολούθησε το Βυζάντιο πριν την άλωση.
  Υπέρ της πίστεως το παν!
  Της πίστεως που έχουμε προδώσει και ξεπουλήσει, όπως και οι τότε Βυζαντινοί.
  Αν κάνουμε το καθήκον μας στα θέματα πίστεως (που θα εξυπακούεται πως δε θα ψηφίζουμε και αντίχριστους), τα πράγματα θα διορθωθούν από τον Θεό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ15 Ιουνίου 2020 - 1:24 μ.μ.

   Από όσο ξέρω, ο λαός του Βυζαντίου δεν πρόδωσε καμιά Πίστη.

   Μόνο ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος - απελπισμένος για βοήθεια - και λίγοι φιλοδυτικοί έκαναν συλλειτουργία με τους Παπικούς.

   Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού ήταν πιστή στην Ορθοδοξία.

   Το Βυζάντιο υπήρξε η μακροβιότερη Αυτοκρατορία της Ιστορίας - 1123 χρόνια ... κάποια στιγμή θα επερχόταν η παρακμή, αυτός είναι ο νόμος της Ιστορίας.

   Κανένα ανθρώπινο έργο δεν διαρκεί για πάντα.

   Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε την Πίστη μας, αλλά με την δική σου λογική δεν πρέπει να έχουμε ούτε στρατό, αφού ο Θεός θα τα κανονίσει όλα...

   Έχω ξαναγράψει εδώ ότι, εάν περιμένουμε ότι 10 εκατομμύρια νεοέλληνες θα μετανοήσουν και θα ζήσουν χριστιανικώς έτσι ώστε να μας λυπηθεί ο Θεός, θα περιμένουμε για πάντα...

   Για χάρη των λίγων που κρατάνε Θερμοπύλες θα επέμβει ο Θεός, και για τα Αίματα των Αγίων και των Μαρτύρων μας...

   Αν περιμένεις να μετανοήσουν 10 εκατομμύρια νεοελλήνων, σώθηκες !!!

   Διαγραφή
  2. ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

   Διαγραφή
 10. Μάλλον πρώτα θα πρέπει να γίνουμε όλοι μας ηγέτες στο μυαλό μας.
  Έπειτα θα μπορέσουμε να γίνουμε πραγματικοί ηγέτες δηλαδή να υπηρετήσουμε την πατρίδα και τις αξίες που αντιπροσωπεύει.
  Διότι ηγεσία σημαίνει να υπηρετείς τους άλλους και όχι να σε υπηρετούν άλλοι.


  Όταν κάναμε την επανάσταση δεν συλλογιστηκαμε κινδύνους ούτε αν ο εχθρός ήταν περισσότερος ούτε αν ήταν καλύτερα εξοπλισμένος μόνο κάναμε τον σταυρό μας και είπαμε Παναγία μας βοηθά μας
  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρέπει πρώτα να γίνουμε άνθρωποι.
   Μετά βλέπουμε...

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...