Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πληροφορίες περί εμπλοκής του Ερντογάν στο αίτημα της Αθήνας για προμήθεια δύο φρεγατών FREMM

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες περί εμπλοκής της Αγκυρας και προσωπικά του Ρ.Τ.Ερντογάν στο αίτημα της Αθήνας για προμήθεια δύο φρεγατών FREMM με άγριο σκηνικό μεταξύ Ε.Μακρόν και Ρ.Τ.Ερντογάν το οποίο περιείχε και αρκετές απειλές. Πλέον η στάση του Ερντογάν έχει εξοργίσει πολλούς αν όχι ολόκληρη τη Δύση που ούτε να σκέφτεται δεν θέλει, ο Ρ.Τ.Ερντογάν να βγει ξανά απόλυτος Πρόεδρος της Τουρκίας.

Το «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» αποκαλύπτει πως ο Ρ.Τ.Ερντογάν απείλησε ευθέως την Γαλλία με λουκέτο στο εργοστάσιο της «Ρενό» στην Τουρκία!

«Θα σας κλείσω το ερργοστάσιο και θα σας πετάξω εκτός Τουρκίας αν παραδώσετε FREMM στην Ελλάδα» !

Η απειλή του «λουκέτου» συνοδεύτηκε και με εκφράσεις για τις κινήσεις της Γαλλίας σε Β.Συρία και Κυπριακή ΑΟΖ.

Το μήνυμα το μετέφερε προσωπικά στην υπουργό Άμυνας ο τούρκος πρέσβης στο Παρίσι.

Οπως είχαμε αναφέρει, ο Ερντογάν δεν στάθηκε μόνο στο εργοστάσιο της «Ρενό» αλλά ο κ Μακρόν δέχθηκε ένα θυμωμένο τηλεφώνημα από τον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να απειλήσει εμμέσως τον Γάλλο πρόεδρο, αναφέροντας ότι τέτοιες ενέργειες «βάλλουν ευθέως εναντίον του Ισλάμ»(!), προκαλώντας βεβαίως την απάντηση ότι η Γαλλία έχει τα δικά της ζωτικά συμφέροντα.

1 σχόλιο:

  1. Όταν γνωστοποιούνται σε κοινή θέα τις πάσι, τόσο ζωτικής σημασίας θέματα για την πατρίδα που θα έπρεπε να είναι αυστηρώς απόρρητα για ευνόητους λόγους αυτά συμβαίνουν!Και κατ εμέ δεν είναι ο Ερτογάν που ματαίωσε την παραλαβή των εν λόγω φρεγατών απο την Ελλάδα αλλά η εντελώς ανεύθυνη , και παράλογη μέχρι ανοησίας ίσως και προδοσίας (επίτηδες , για να μην τις πάρουμε τελικά ) ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού. ΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !;!;!; Τι είναι ; Δημόσια αναμετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα ; Δωδεκάχρονο παιδί να έβαζαν στην θέση αυτού του "υπουργού" πιό υπεύθυνα και καλύτερα θα τα κατάφερνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...