Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΝΕΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.

ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΑ 33 ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

σχόλιο Γ.Θ : Σοκ και δέος! Ετοιμαστείτε να μείνετε άφωνοι...
Δείτε το ξανά και ξανά


https://apantaortodoxias.blogspot.gr

2 σχόλια:

 1. Niko P
  Published on Apr 11, 2018

  Αληθώς ο Κύριος!!! Νύν και αεί!! Αδέρφια μου, θέλω να δείτε όλη την εμπειρία μου στον Άγιο μας Ορθόδοξο τόπο χωρίς edit. Όπως θα δείτε, στην αρχή το Άγιο Φώς μου έκαψε λίγο το μούσι επειδή ήμουν ολιγόπιστος σαν τον Άγιο μας Πέτρο περπατώντας επί των υδάτων πρός τον Κύριο μας! Όσο όμως περνούσε ο χρόνος και αυξανόταν η πίστη μου, τόσο περισσότερο το Άγιο Πνεύμα ελάττωνε την επίδραση της φωτιάς πάνω μου. Αυτή είναι η χάρις του Ακτίστου Φωτός του Τριαδικού Θεού μας που έκαιγε σφόδρα σαν φωτιά αλλά δεν έκαψε τον θάμνο του Μωυσή. Ούτε επέτρεψε Κύριος να καούν τόσοι και τόσοι άγιοι κατά τα άδικα και βάρβαρα βασανιστήρια τους. Έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ γιά την αθλιοτητά μου πως ο Κύριος μας με λυπήθηκε και μου χάρισε αυτήν την ευλογημένη χαρά. Πάσα δόξα, τιμή και προσκύνησι, τώ Πατρί και τώ Υιώ και τώ Αγίω Πνεύματι!!! Χρόνια πολλά αγαπημένα μου αδέρφια παγκοσμίως. Καλή φώτιση, αγάπη, χαρά, και ειρήνη στις ψυχές μας!!!! ΟΡΘΟΔΟΧΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδερφέ Νικόλαε σε ευχαριστούμε για την ευλογημένη σου εμπειρία που μας χάρισες. Ο Θεός να σου δίνει πάντα τέτοιες ευλογίες.

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...