Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Έρευνα ΚΟΛΑΦΟΣ για τους ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΟΥΣ: Οι Έλληνες ΔΕΝ θέλουν το ΝΑΤΟ – Αρνητική άποψη κατά 62%…

Αποκαλυπτική για τη γνώμη των Ελλήνων απέναντι στο ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η νέα έρευνα της Public issue

σχόλιο Γ.Θ : Φανταστείτε τι ποσοστά θα υπήρχαν αν δεν είχαμε και όλη αυτή την λυσσαλέα προπαγάνδα από βοθροκάναλα και αμερικανόδουλα sites ειδησεογραφίας και στρατηγικής που δεν χάνουν την ευκαιρία να καθυβρίζουν την Ρωσία και μια πιθανή συμμαχία μαζί της...
Όσα εκατομμύρια και αν διαθέσουν, όσες πονηριές και αν χρησιμοποιήσουν, όσες απειλές και αν εκτοξεύσουν, οι Έλληνες και ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ανά τον κόσμο ξέρει ότι η μεγάλη αλήθεια είναι μία... "αμερικάνοι φονιάδες των λαών"!
 


Η γνωστή δημοσκοπική εταιρία ρώτησε τους Έλληνες σχετικά με την στρατιωτική ισχύ της χώρας αλλά και τη θέση της στη Βορειοατλαντική συμμαχία. Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά.

Στη συνέχεια η δημοσκόπηση στρέφεται στην άποψη των Ελλήνων σχετικά με την θέση της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και το κατά πόσο ωφελεί τη χώρα μας.

Για άλλη μια φορά η απάντηση είναι κόλαφος σε όλους τους Δυτικόδουλους που προσπαθούν να μας πείσουν για το ανύπαρκτο.
Το 62% έχει αρνητική άποψη για τη συμμαχία, ενώ το 49% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα μας δεν ωφελείται από τη συμμετοχή μας στην συμμαχία των Αμερικανικών.

1 σχόλιο:

 1. ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ...!!!!
  Χαστούκι» Ρωσίας στη Τουρκία στην κυπριακή ΑΟΖ! Ο Πούτιν ζήτησε από τη Λευκωσία έγκριση άσκησης του ρωσικού Ναυτικού σε περιοχή που η Αγκυρα θεωρεί δικής της αρμοδιότητας..!!!!

  Η Μόσχα αναγνωρίζοντας την Κυπριακή Κυριαρχία ζήτησε από την Λευκωσία να της εγκρίνει άσκηση του ρωσικού Ναυτικού με χρήση πυρών σε μια περιοχή που η Τουρκία υποστηρίζει ότι είναι τουρκικής αρμοδιότητας!

  Η Λευκωσία απάντησε καταφατικά και εξέδωσε NAVTEX για δύο θαλάσσιες περιοχές ανατολικά της Αμμοχώστου και δυτικά της Πάφου, αναφέροντας μάλιστα ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα εκτελέσουν και εκτοξεύσεις πυραύλων επιφανείας-επιφανείας και επιφανείας-αέρος!!!!
  Επισης θα γινει δοκιμη υπερ-υπερηχητικων πυραυλων στελθ νεας γενιας...!!!!

  Η Τουρκία αντέδρασε άμεσα, ζήτησε από την Μόσχα να ανακαλέσει το αίτημα αδείας προς την Λευκωσία, όμως οι Ρώσοι επέμειναν ότι «Κυριαρχία ή δικαίωμα αστυνόμευσης σε αυτές τις περιοχές έχει μόνο η Κύπρος» και απέρριψαν το τουρκικό αίτημα.

  Εν συνεχεία η Άγκυρα μέσω του σταθμού Αττάλειας, εξέδωσε δική της NAVTEX, επιχειρώντας να μπλοκάρει την ρωσική άσκηση και η Λευκχαία απάντησε με anti-NAVTEX, καλώντας ως η μόνη αρμόδια Αρχή, τους ναυτιλομένους όπως αγνοήσουν την αντίστοιχη τουρκική οδηγία.

  Παράλληλα, στην κυπριακή NAVTEX υπάρχει προειδοποίηση ότι η εν λόγω περιοχή καθίσταται πολύ επικίνδυνη για την ναυσιπλοΐα.

  Η Μόσχα ήδη ανακοίνωσε ότι θεωρεί ως μόνη έγκυρη την κυπριακή NAVTEX και ότι θα εκτελέσει την άσκηση κανονικά, προειδοποιώντας τα τουρκικά σκάφη να μην πλησιάσουν την περιοχή.

  Κυβερνητικές πηγές από την Λευκωσία εξέφραζαν την ευαρέσκειά τους για την στάση της Ρωσίας.

  Είναι η πρώτη σοβαρή διαφοροποίηση Μόσχας και Αγκυρας για μείζον θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  H ρωσική κίνηση ήρθε ως απάντηση σε σειρά ενεργειών της Αγκυρας στην Κύπρο, καθώς η Μόσχα δεν θέλει σε καμία περίπτωση την ισχυροποίηση της Τουρκίας στο νησί και γενικά στην Α.Μεσόγειο.
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....
  Θ Α Σ Ε Α Φ Α Ν Ι Σ Ω...!!!
  ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ***...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...