Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Οργανώνουν όλη την Ελλάδα για την έλευση των μικροτσίπ

Το ψηφιακό χρήμα έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και στόχος είναι να αντικαταστήσει πλήρως τα μετρητά.


Αυτό σε συνδυασμό με τους υψηλούς φόρους θα καταστήσει αφόρητες τις συναλλαγές και πλήρως παρακολουθούμενες, αναφέρεται από πολλούς στην αγορά.

Σειρά πήρε η Κρήτη! Ένα διαφορετικό ΑΤΜ έχει εγκατασταθεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου στην λεωφόρο Καλοκαιρινού, το οποίο δέχεται ευρώ και επιστρέφει… Bitcoins.

Για να διεξαχθεί μια τέτοια συναλλαγή, μόνη προϋπόθεση είναι να έχει μια εφαρμογή στο κινητό ή προγραμματισμένες βιομετρικές κάρτες μικροτσίπ ταυτότητας, οι οποίες ήρθαν ήδη στην Ελλάδα. Αργότερα οι εφαρμογές θα μπορούν να εγκαθίστανται στα χέρια μας μέσω εμφυτευμάτων, με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας! Η τεχνολογία προχωράει.
Από πολλούς υποστηρίζεται από πολλούς, ότι το Bitcoin αποτελεί μία δύναμη… εκδημοκρατισμού και μετάλλαξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος άλλοι το περιγράφουν ως «ψηφιακό πλυντήριο», ενώ η σύνδεσή του με το σκοτεινό διαδίκτυο και το οργανωμένο έγκλημα αποτέλεσε κόκκινο πανί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα διεξάγονται 6-7 συναλλαγές με Bitcoin το δευτερόλεπτο στον πλανήτη.

Πρόσφατα, χάκερς κλείδωναν τα αρχεία υπολογιστών και στην Ελλάδα ζητώντας Bitcoin ως λύτρα, ενώ κακή φήμη προσέδωσαν οι υποθέσεις εμπορίου σκληρών ναρκωτικών ή ακόμα και πληρωμένων εκτελεστών.

Οι ψηφιακές πληρωμές αναμένεται να αντικαταστήσουν κάποια στιγμή σχεδόν πλήρως τις συναλλαγές με μετρητά.


πηγή http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_4420.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...