Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ότι μείνει από Ελλάδα και Χριστό για τους επόμενους θα είναι επειδή εμείς παλεύουμε, εμείς αντιστεκόμαστε

 Ότι μείνει από Ελλάδα και Χριστό για τους επόμενους θα είναι επειδή εμείς παλεύουμε, εμείς αντιστεκόμαστε 


Κάποια στιγμή θα τελειώσει κι αυτό το αστείο με το "τι θα μας πουν οι επόμενες γενιές".

 Γελάνε και τα κοτόπουλα και τα παρδαλά κατσίκια με την σκέψη και μόνο ότι μπορεί ποτέ μια οποιαδήποτε μελλοντική "νέα γενιά", των iphones του facebook των social media των τατουάζ και των amateur πορνοβίντεο και της εύκολης ξενιτιάς-απόδρασης στην πολιτισμένη δύση, να δείξει ενδιαφέρον ή πόνο ψυχής ή κριτικό λόγο και ευκρίνεια σκέψης ώστε να ασκήσει κριτική σε εμάς τις παλιότερες γενιές που δήθεν τα ανεχθήκαμε όλα αυτά αμαχητί.
Γέλιο προκαλεί και θράσσος οι άθεοι και άθρησκοι και εναγκαλιστές της ηλεκτρονικής ευκολίας να κρίνουν έστω και μία μόνο γενιά παλαιότερη.
Ειδικά την γενιά της μεταπολίτευσης όλων ημών που γεννηθήκαμε μέσα σε οικογένειες με Χριστό, με πατέρα και μάνα, με δάσκαλο και πληθυντικό ευγενείας, και αναγκαστήκαμε να ζήσουμε με σοσιαλισμό, καφρίλα, μπουζουκοτσιφτετέλια, τηλεοπτικές ξεβρακωμένες γλάστρες. Που αναγκαστήκαμε να ανεχθούμε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα πλήρως διεφθαρμένο και απόλυτα υποτακτικό σε κάθε μικρό γείτονα βρωμιάρη που έτρωγε ψωμί από εμάς και σε κάθε μεγάλο δυνάστη που μας διέταζε πόσα κομμάτια από την σάρκα μας να κόψουμε.

Ένα σύστημα που δεν είχε πρόβλημα να ικανοποιεί κάθε χαμηλό ένστικτο, κάθε ματαιοδοξία, κάθε ψέμμα και εύκολο πλουτισμό, που δεν είχε πρόβλημα να σκοτώνει κάθε μέρα το δίκαιο και το ορθό ώστε να γίνουν όλοι απατεώνες και ψεύτες και υποκριτές και κυνηγοί της αρπαχτής και της προστυχιάς.
Ένα σύστημα που δεν είχε ενδοιασμούς να πει ψέμματα για το χρηματιστήριο, ψέμματα για το ευρώ, ψέμματα για τους ολυμπιακούς, ψέμματα για τα διακοποδάνεια, ψέμματα για το μεταναστευτικό, ψέμματα για το χρέος, ψέμματα για τα μνημόνια, ψέμματα για το δημοψήφισμα, ψέμματα για τις εκλογές.....ψέμματα για κάθε μικρό και μεγάλο θέμα προκειμένου αυτοί να μένουν αιώνια στην εξουσία και ο λαός να απογυμνώνεται από κάθε ηθική κάθε αξία κάθε δίκαιο κάθε λογικό μέτρο και πολιτισμένο τρόπο ζωής.
Ένα σύστημα ολόκληρο αποτελούμενο από δειλούς και φιλοτομαριστές πολιτικούς, από κανάλια, από αμόρφωτους ψευτοεπιχειρηματίες, από ματαιόδοξους κολαούζους, και στηριζόμενο από πακτωλό χρημάτων και διαφθοράς από το δυτικό σύστημα "αξιών" δηλαδή διαίρει και βασίλευε και τάιζε τους πρίγκηπες για να ξεσκίζουν τον λαό τους.

Ενάντια σε αυτήν την πραγματικότητα παλεύει έστω ένα μικρό τμήμα αυτού του λαού εδώ και δεκαετίες.
Ενάντια σε αυτή την πραγματικότητα με νύχια και με δόντια κρατιόμαστε στον Χριστό, στην παράδοση και τα ιερά της πατρίδας μας σε έναν κόσμο χυδαίο και σατανικό όπου η φυσιολογική αγάπη προς το οικείο και το πάτριο ονομάζεται φασισμός και εθνικισμός από όλα ατά τα σιχαμένα καθάρματα. Σε έναν πολιτικο-τηλεοπτικό κόσμο που αποσιωπά μισό εκατομμύριο ελεύθερους πολίτες διαμαρτυρόμενους για το άδικο εναντίον της πατρίδας μας...σε έναν πολιτικό κόσμο όπου όλοι οι οργανωμένοι θεσμοί (παρατάξεις, συνδικαλισμός, επιμελητήρια, υψηλή ιεραρχία) 8 χρόνια τώρα εξαφανίστηκαν αφού αποδείχτηκαν σκυλιά της εξουσίας και παντελώς ανίκανοι και απρόθυμοι να βοηθήσουν τον κοσμάκη.

Ενάντια σε αυτή την πραγματικότητα της ύφεσης που η πολεμική της φύση είναι κρυμένη και ντυμένη με το ρούχο της οικονομικής πολιτικής και της δήθεν μοντέρνας αντιμετώπισης των πραγμάτων...ενάντια σε αυτήν ψήφισε ο κόσμος στο δημοψήφισμα....ενάντια σε αυτήν κατέβηκε μισό εκατομμύριο κόσμος στο συλλαλητήριο...ενάντια σε έναν πόλεμο που δεν φαίνεται καν σαν πόλεμος, πολεμάει ο Έλληνας κόντρα σε όλα αυτά τα καθάρματα που θέλουν να φάνε τις σάρκες του ενώ συνεχώς του τραγουδάνε οι σειρήνες της ευκολίας, του χρήματος, του τσιπαρίσματος, των ηλεκτρονικών πληρωμών...

Ναι είμαστε εύπιστοι. Ναι είμαστε επιρρεπείς στις υποσχέσεις και την ευκολία.
Όχι όμως σε βαθμό που να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που ερχόμαστε.
Όχι σε βαθμό που να έχει το θράσσος το παιδί των τατουάζ, του facebook και του άθεου πολυπολιτισμού να αρθρώσει έστω μισή λέξη κριτικής απέναντι σε ανθρώπους που παλεύουν να καταλάβουν τι συμβαίνει στον τόπο τους, γιατί οι πολιτικοί τους συστηματικά τους υπονομεύουν και πως γίνεται πόλεμος χωρίς πόλεμο!
Εμείς με όλα τα προβλήματα και τα κουσούρια μας απέναντι σους άθεους και χρόνια διεφθαρμένους σταθήκαμε και φωνάξαμε Ελλάδα και Χριστός. Χωρίς σύστημα, χωρίς πολιτικούς, χωρίς αλήθεια, χωρίς στήριξη....με όλα και όλους εναντίον μας, εμείς παλεύουμε. Δουλειά του ανθρώπου είναι να παλεύει όπως μπορεί, όσο μπορεί. Όχι να εγγυάται στους επόμενους ότι η ζωή τους θα είναι καλύτερη.

Ότι μείνει από Ελλάδα και Χριστό για τους επόμενους θα είναι επειδή εμείς παλεύουμε, εμείς αντιστεκόμαστε. Επειδή μεσα στην λαίλαπα αυτή ο Έλληνας δεν ξέχασε ποιος είναι και από που προέρχεται.
Αφήστε λοιπόν την νέα γενιά να ζει ερμαφρόδιτη, να ξημερώνεται περιμένοντας να αγοράσει το νέο iphone και να αυνανίζεται με τεχνολογία VR. Δεν έχουν απολύτως καμία ικανότητα να κρίνουν, ούτε διάθεση να καταλάβουν, ούτε επιθυμία να ζουν Ελλάδα, Χριστό και παράδοση. Όσοι από αυτούς θέλουν να κρίνουν τότε μπορούν πρώτα να καταλάβουν τι ζούμε εμείς τόσα χρόνια...και μετά να τραβήξουν κουπί. 

Η μάχη είναι εδώ. Όποιος θέλει, μικρός και μεγάλος, δεν κρίνει....απλά βουτάει και πολεμάει.

 από έναν ανώνυμο Έλληνα 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...