Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ομπάμα προς Χίλαρι: Να είσαι ο εαυτός σου στο ντιμπέιτ

σχόλιο Γ.Θ : Ναι χίλαρι, προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου για να καταλάβει ο κόσμος όλος με τι έχει να κάνει.
Δείξε σε όλους τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις όταν θα πάρεις στα χέρια σου το βαλιτσάκι που ενεργοποιεί τα πυρηνικά...Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει μια συμβουλή να δώσει στη Χίλαρι Κλίντον πριν από την προσεχή τηλεοπτική αναμέτρηση της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία με τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ τη Δευτέρα: «να είσαι ο εαυτός σου και να εξηγείς όσα σε κινητοποιούν».
Η τηλεμαχία μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων, η οποία θα διεξαχθεί έξι εβδομάδες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου, ενδέχεται να καταρρίψει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.
«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Χίλαρι, είδα την δουλειά της, την παρακολούθησα σε δύσκολες κι εύκολες στιγμές» δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.
«Το κάνει αυτό για τους σωστούς λόγους», πρόσθεσε ο ίδιος, αναφερόμενος στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ, υπογράμμισε ο Μπαράκ Ομπάμα, δεν είχαν ποτέ μια γυναίκα πρόεδρο και «εκείνη πρέπει να καταρρίψει ορισμένα εμπόδια».
«Υπάρχει ένα επίπεδο δυσπιστίας και μια περιγραφή εκείνης που δεν συνάδει με το πρόσωπο που εγώ γνωρίζω, ένα πρόσωπο που ανησυχεί βαθιά για τα παιδιά», είπε.
«Εκείνη κινητοποιείται από μια βαθιά επιθυμία να βελτιώσει τα πράγματα», επέμεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στο ερώτημα ποια θα ήταν συμβουλή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών, η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία αλλά δυσκολεύεται να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των ψηφοφόρων, εκείνος απάντησε: «Να είσαι ο εαυτός σου και να εξηγείς όσα σε κινητοποιούν».

naftemporiki

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...