Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Του Στέργιου Σμυρλή

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Καλημέρα,
Το είχα ξαναγράψει και στο παρελθόν.
Αν είχαμε Πατριωτική κυβέρνηση η Ελλάδα θα ήταν η κορυφαία χώρα στο κόσμο.
Η μεταπολίτευση τελειώνει με τρομερές απώλειες για την πατρίδα. Όλες οι Κυβερνήσεις ήσαν προδοτικές.

Θαυμάστε που μας φτάσανε, οι Ισπανοί να εισηγούνται την Ελληνική γλώσσα σαν την επίσημη γλώσσα που πρέπει να καθιερωθεί και οι Έλληνες Βουλευτές να σφυρίζουν αδιάφορα. Θα πρέπει να επέμβει ο Ζουράρης και ο Χάρρυ Κλυνν για να τους ρεζιλέψει;
Η Ελληνική Κυβέρνηση που θα ήθελα, θα έστελνε σε όλες τις Ελληνικές πρεσβείες μας και στις εδώ ξένες πρεσβείες, σε όλα τα τεχνικά και βιομηχανικά επιμελητήρια όλου του κόσμου, σε όλα τα Πανεπιστήμια ένα απλό χαρτί που θα έλεγε ότι το Ελληνικό κράτος διαθέτει 3,000 φιλολόγους που μπορούν να διδάξουν την Ελληνική γλώσσα και μερικές υποτροφίες.
Βιβλία, CD, μύθοι, επιστήμες, λεξιλόγια,Ελληνικά PC TURBOX, γλωσσοτουρισμός, γλωσσοθεραπεία, και ότι άλλο που θα πουλούσε θα κατέληγε σε μία τεράστια μορφωτική και τουριστική και εμπορική βιομηχανία με ότι αυτό συνεπάγεται για την απασχόληση και την προβολή της Πατρίδος μας.
Αν πήγαινες στον Υπουργό Παιδείας για μία τέτοια πρόταση, πρώτα θα ήθελε προκαταβολικά μίζα. Αν πας τώρα θα σου απορρίψουν την πρόταση γιατί το αίτημα σου είναι ρατσιστικό, θίγει τον Μπουτάρη και τον Καμίνη την Ρεπούση και την Δραγώνα, τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών, τα αριστεροθολοκουλτουριαρικα κινήματα, τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που θα φέρει από την Κρήτη 69 λαθρομετανάστες με ραμμένο στόμα σε αντίδραση για την φασιστική πρόταση. Θα θεωρηθεί ασέβεια στο πρόσωπο του Πρωθυπουργό. Θα προτιμούσε μία version Greeklish που είναι κατανοητή από τον ΓΑΠ.
Αυτή η πρόταση θα δημιουργούσε casus Belli με την Τουρκία και επειδή η Εθνική Άμυνα όπως διεκήρυξε ό μέγας ξερόλας Βενιζέλος ο παρλαπίπας πρέπει να υλοποιείται μέσα από την εξωτερική πολιτική, έτσι και τα θέματα παιδείας θα πρέπει να γίνονται μέσα από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Θα μπορούσε να διαθέσει το ΕΣΠΑ αλλά αυτό δεν το επιτρέπει η κυρία Μέρκελ γιατί οποιαδήποτε αναθέρμανση της οικονομίας θα καθυστερούσε την κατεδάφιση της Ελλάδος. Το ΕΣΠΑ καλό είναι να πάει στη ΘΡΑΚΗ και το ΕΣΠΑ να δοθεί στη Γερμανία που πολύ θα ήθελα να φτιάξει ένα μεγάλο Φωτοβολταϊκό Πάρκο ώστε να χρησιμοποιήσει τα δικά της πάνελ και να εισπράττει από την ΕΕ το περιβαντολογικό Bonus. Η αυτονόμηση της Θράκης θα κάνει καλό στο πάρκο..
Ο εχθρός της Ελλάδος είναι μέσα στα τείχη. Η φωνή του εχθρού είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ. Οι εφιάλτες αμέτρητοι άφησαν τις Θερμοπύλες και πήγαν στη Βουλή.
 
Στέργιος Σμυρλής

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...