Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εγκληματικότητα πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία - Τρείς δολοφονίες σε μία μέρα

Τρεις άγριες δολοφονίες μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, σε Αθήνα, Βοιωτία και Λήμνο, δείχνουν ότι η εγκληματικότητα είναι κυρίαρχη πια στ ζωή μας και ότι ανα πάσα στιγμή όλοι κιωδυνεύουμε είτε εκτός είτε εντός σπιτιού.Η δε Αθήνα έχει αρχίσει επικινδυνα να θυμίζει το Ντιτρόιτ της δεκαετίας του 80.
Το πρώτο έγκλημα έγινε χτες το πρωί στο Σχηματάρι με θύμα έναν 57χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Άγρια δολοφονία διαπράχτηκε και στο Κοντοπούλι Λήμνου με θύμα μία 75χρονη γυναίκα. Ο 47χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα καταφέρνοντάς της θανάσιμα πλήγματα με μαχαίρι στο λαιμό. Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί από συγγενή της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία.

Στην Αθήνα δολοφονημένος βρέθηκε 40χρονος μέσα στον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο του Θησείου, στην οδό Αποστόλου Παύλου.

Το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι και πιθανολογείται ότι το έγκλημα οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
 

defencenet.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...