Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ο Καθηγητής Νόαμ Τσόμσκι στους ομοεθνείς του Εβραίους: οι Παλαιστίνιοι δικαιούνται περισσότερο να λένε ότι κατάγονται από τον πληθυσμό που ήταν στη βιβλική γη πριν 2000 χρόνια παρά εμείς

Noam Chomsky καθηγητής στο MIT ο γκουρού της αμερικανοεβραϊκής προοδευτικής διανόησης

Απευθυνόμενος στους ομοεθνείς του τους Ισραηλινούς:

αποφασίστε μόνοι σας είστε έτοιμοι να ζήσετε μέσα σε μια σφαίρα χωρισμένοι από ολόκληρο τον κόσμο; Είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Αναφέρθηκαν 3 στοιχεία τα βιβλικά δικαιώματα τα οποία δεν έχουν απολύτως κανένα στάτους… Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να πει ότι εδώ και 2000 χρόνια να και η εκδοχή μου για το τι συνέβη κι εγώ επομένως έχω τώρα το δικαίωμα να εγκατασταθώ εδώ. Μπορώ να ζήσω μέσα σε έναν κόσμο έτσι; Kανείς στον κόσμο δεν μπορεί να διατείνεται κάτι τέτοιο. Θέλετε να το κάνετε; οκ αλλά να δεχθείτε σε αυτή την περίπτωση ότι είστε μόνοι σας μέσα στον κόσμο ολοκληρωτικά απομονωμένοι. Αν αληθινά θέλετε να παίξετε σε αυτό το παιχνίδι οι Παλαιστίνιοι δικαιούνται περισσότερο να λένε ότι κατάγονται από τον πληθυσμό που ήταν πριν 2000 χρόνια παρά εγώ καθώς οι πρόγονοί μου προέρχονται πιθανώς από τον Καύκασο ενώ οι δικοί τους προέρχονται από την Παλαιστίνη. Οι Χαναναίοι είναι ακριβώς σε αυτό το θέμα. Λοιπόν δεν θέλετε να παίξετε σε αυτό το παιχνίδι; Τα βιβλικά δικαιώματα δεν έχουν κανέναν στάτους.

Τώρα περνάμε στη νομιμότητα και στην Κατοχή. 100% οι αξιόπιστοι Διεθνείς Οργανισμοί συμφωνούν και όχι μόνο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και τις ομόφωνες διακηρύξεις αλλά και το Διεθνές Δικαστήριο o Eρυθρός Σταυρός που επιτηρεί τις Συνθήκες της Γενεύης οι κύριες ισραηλινές δικαστικές αρχές όλοι συναινούν ότι οι εβραϊκές αποικίες της Δ Όχθης είναι καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου..

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...