Ο άντρας που είχε μια τέτοια ιδέα δεν είναι άλλος από τον συγγραφέα του βιβλίου «Apocalypse Ready», ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, έχει δημιουργήσει ένα kit επιβίωσης σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.
Ο Taras Young -ο οποίος έγραψε τα βιβλία «Πυρηνικός πόλεμος στο Ηνωμένο Βασίλειο» και «Apocalypse Ready»- είπε ότι δημιούργησε το κουτί επιβίωσης με αφορμή τις εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και της σατανικής Δύσης που συνεχίζουν και αυξάνονται, αναφέρει η Sun.
«Προσπάθησα να φτιάξω ένα βασικό κιτ επιβίωσης για πυρηνικό πόλεμο χρησιμοποιώντας μόνο κομμάτια που μπορούσα να παραγγείλω online από προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το eBay και το Amazon», έγραψε ο Young σε ένα βίντεο στο YouTube σχετικά με τη διαδικασία.
Ο Young -ο οποίος λέει ότι μελέτησε την ετοιμότητα του Ηνωμένου Βασιλείου για πυρηνικό πόλεμο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου- υποστηρίζει ότι η χώρα του είναι «λιγότερο προετοιμασμένη από ό,τι ήταν κάποτε».
«Αυτό δεν είναι ένα πραγματικό κιτ “επιβίωσης” σε πυρηνικό πόλεμο, αλλά θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις», δήλωσε ο ίδιος.
Τι περιέχει το περιβόητο «κουτί επιβίωσης» σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου
Σύμφωνα με τον πυρηνικό συγγραφέα, το πιο σημαντικό αντικείμενο που πρέπει να αγοράσετε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου είναι ένα μεταλλικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκάψετε το δρόμο σας έξω ή μέσα σε μέρη ή ως αξίνα.
Ένα άλλο απαραίτητο αντικείμενο στο αδιάβροχο κουτί του Young είναι ένας καθρέφτης με μια σφυρίχτρα στην άκρη που θα σας επιτρέψει να δώσετε σήμα στα διερχόμενα αεροσκάφη.
Άλλα απαραίτητα είδη περιλαμβάνουν μανταλάκια για τη σκηνή, αναπτήρα πυριτόλιθου, σπίρτα τυφώνα, πυξίδα, συρμάτινο πριόνι, παραμάνες, αντιισταμινικά, ιωδιούχο κάλιο (για να μην πάθετε καρκίνο του θυρεοειδούς κατά τη διάρκεια της ραδιενέργειας), μίγμα ποτών ηλεκτρολυτών, ταμπλέτες καθαρισμού νερού, ένα μίνι σύστημα φιλτραρίσματος νερού, κουβέρτες έκτακτης ανάγκης από αλουμινόχαρτο, καλώδιο ρεύματος, βύσμα και καλώδιο φόρτισης USB, ένα μαχαίρι και, αν μπορείτε να βρείτε, ένα μετρητή ακτινοβολίας.
Ο Young δήλωσε ότι του ήρθε η ιδέα να φτιάξει το κιτ όταν προσβλήθηκε από τον COVID-19 και ήθελε να απασχολήσει το μυαλό του. Τόνισε ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, κανένα κιτ επιβίωσης δεν μπορεί πραγματικά να μας σώσει.
ΠΗΓΗ