Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Α.Παπαχελάς: «Έρχεται βαρύς χειμώνας – Η Ρωσία βγήκε κερδισμένη οικονομικά»!

Τελικά κύριε Μητσοτάκη μήπως είμαστε στη «λάθος πλευρά της Ιστορίας»;
Μιλώντας στον φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς παραδέχτηκε ότι «πάμε σε έναν εξαιρετικά βαρύ χειμώνα», εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έχει διαχειριστεί η ΕΕ την Ρωσία.

Είναι η πρώτη φορά που τα εγχώρια ΜΜΕ αποφασίζουν να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα η οποία είναι σκληρή και αδυσώπητη.

Μέχρι τώρα τα ελληνικά κα τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να δείξουν μία εικόνα μίας Ρωσίας που χάνει και τελικά οι εξελίξεις στο μέτωπο δείχνουν εντελώς άλλα πράγματα.

Οι Ρώσοι κερδίζουν και μάλιστα η πρόοδός τους αυξένεται γεωμετρικά.

«Ξεκίνησε το εμπάργκο και οι κυρώσεις από την ΕΕ κατά της Ρωσίας, αλλά τελικά όλο αυτό αρχίζει και διαλύει την Ευρώπη από μέσα», παραδέχτηκε ο Αλ. Παπαχελάς.

«Δεν τον πονάει και τόσο τον Πούτιν να τον “χτυπήσουμε” στο κομμάτι του αερίου και του πετρελαίου. Από την πώληση πετρελαίου στην Ασία, έβγαλε μέσα σε ένα μήνα δύο δισ. παραπάνω», συμπλήρωσε.

«Το ρούβλι βλέπουμε ότι έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό νόμισμα. Οικονομικά αυτή τη στιγμή κερδίζει ο Πούτιν», τόνισε.

«Πάμε σε έναν εξαιρετικά βαρύ χειμώνα», κατέληξε.

Το ερώτημα είναι αν το κατάλαβε η ελληνική κυβέρνηση αυτό γιατί τελικά κύριε Μητσοτάκη μάλλον έβαλες την χώρα «στην λάθος πλευρά της Ιστορίας».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...