Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Το εξώφυλλο της «δημοκρατίας» που έγινε viral στην Τουρκία και έκανε έξαλλο τον Ερντογάν!

Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν οι τούρκοι αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας, που επιτέλους απάντησε στον γενίτσαρο

Βαριά προσβολή στον Πρόεδρο Ερντογάν από τον ελληνικό τύπο : “Α σ…τίρ κύριε Ερντογάν”

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” που εκδίδεται στην Ελλάδα με το σημερινό της τίτλο έχει προσβάλει τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η ελληνική εφημερίδα δέχτηκε βροχή από προσβολές από τους Τούρκους.

Η ένταση ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας συνεχίζεται. Την ώρα που η Ελλάδα έχοντας πίσω της την ΕΕ, κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την Τουρκία,  η Τουρκία υπό την ηγεσία του ΠτΔ Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν ξεκαθαρίζει πως θα προστατέψει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα μην μπορώντας να κάνει κάτι ενάντια στην ξεκάθαρη στάση του ΠτΔ Ερντογάν, του επιτίθεται με τίτλους εφημερίδας. Ένα τέτοιο παράδειγμα υπήρξε σήμερα.

Η εφημερίδα Δημοκρατία που εκδίδεται στην Ελλάδα, βγήκε σήμερα με έναν θρασύ υπερτιτλο για τον ΠτΔ Ερντογάν. Η εφημερίδα πρωτοσέλιδα, προσέβαλε με πολύ άσχημο και βαρύ τρόπο τον Πρόεδρο Ερντογάν.  Πάνω από τον τίτλο της εφημερίδας που βρίζει βαριά, υπάρχει η φράση “Τι θα έπρεπε να απαντήσει Ελλάδας τις εξωφρενικές απαιτήσεις του σουλτάνου;”.

πηγή https://www.habervakti.com/gundem/yunan-basinindan-cumhurbaskani-erdogan-a-agir-hakaret-stir-h122378.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...