Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

“Ο Πούτιν ανόρθωσε από τα γόνατα τη χώρα και αποκατέστησε την αξιοπρέπεια της Ρωσίας και των πολιτών της”

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βαλεντίνα Ματβιένκο δήλωσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κάνει πολλά για τη χώρα και θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού κράτους.



“Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμιρόβιτς θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στις επόμενες προεδρικές εκλογές . Φυσικά, εξαρτάται από το αν θα ασκήσει αυτό το δικαίωμα το 2024. Θα πρέπει όμως να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει . Και οι πολίτες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν “, δήλωσε η Matvienko την Τετάρτη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατά τη συζήτηση του νόμου για τις τροποποιήσεις του Συντάγματος.

Μια τροπολογία θα επέτρεπε στον Πούτιν να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 2024.

“Οφείλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ό, τι έχει γίνει στην ανάπτυξη της χώρας από τον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν τα τελευταία 20 χρόνια “, πρόσθεσε η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. “Ανόρθωσε μια γονατισμένη χώρα , εξασφάλισε την προοδευτική ανάπτυξη της κατεστραμμένης της οικονομίας , ανέκαμψε έναν ικανό και αποτελεσματικό στρατό, επέστρεψε τη Ρωσία στο διεθνή της ρόλο . Και το πιο σημαντικό, νομίζω – αποκατέστησε την αξιοπρέπεια της χώρας και των πολιτών της. Σήμερα ο Πρόεδρός μας αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες του και αυτό είναι γεγονός ».

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...